Új hozzászólás Aktív témák

  • emiki6

    veterán

    Hát a phoenix jobb szivacs nélkül. Utcára is. Szivaccsal túl sötét. Próbánál is így gondoltam, de akkor utcára még jobbnak tartottam szivaccsal, mostmár inkább affelé hajlok, hogy nem úgy jobb.
    Van zeném, ami a magasok miatt hallgathatatlan szivacs nélkül (telenoról, ahol a magasok nincsenek túltolva!), de az valszeg minőségileg nem ér el egy szintet, mert rosszul renderelt, alacsony bitrate-ű yt-ról leszedett mix (ami szivaccsal is szarul szól, de final e3000-ről pl hallgatható volt), míg a legalább oké minőségű zenéimmel semmi gond nincs, pedig van közte, amit az ESS-es + OTL asztali láncomon, quadról nem szívesen hallgattam a magasai miatt (pl caravan palace - caravan palace).

    Persze ettől még jó a szivacs, mint opció, hogyha épp arra lenne igény.

    Stellaz javasolta a fánkot, hát az nem oldotta meg érthető módon, (amit írtam most azt fánkkal tapasztaltam). A fánk csak több/tisztább magast enged át, a mélyek nem kevesebbek és a közép se több a teli szivacshoz képest. A mélyek csökkentése csak a szivacs kihagyásával érhető el. Vagy egy olyan szivaccsal, ami nem növeli a "seal"-t, de olyan nem létezik, esetleg valami merev anyaggal (gumi) lehetne olyat csinálni, csak épp minek, ha elég a szivacsot levenni.

    Szivacs nélkül melegebb hangja van, mint az er3xr-nek (mégha a sub bass nincs is ott vagy nem annyira), vagy legfeljebb hasonló "hőmérséklet".

    NoVa meg őrült, ő a giga szivaccsal hallgatja utcán, ami még egy nagyságrend + mély... :DDD (persze eltérhetnek a tapasztalatok a fülkagyló formájától függően.)

    [ Szerkesztve ]

    Kívánom neked, hogy mindent megkapj az élettől, hogy rájöjj, nem elég. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Quad Era-1, Grado Hemp & Neumann NDH-30 "salesman"

Új hozzászólás Aktív témák