Új hozzászólás Aktív témák

  • -NoVa-

    addikt

    válasz dredjudge84 #89249 üzenetére

    A mélyen kívül valami preferencia, árkeret, egyéb?

    Egy bővebb 350$-os keretből a VE Asura 3.0 - ifi Go Blu jól megmutatja, hol tart most ez a kategória. A nagy gyártók fókusza túlzottan elment az IEM-ek felé, de azért még akad, aki kiszolgálja az izolációmentességet és kényelmet keresőket:

    Persze kevésbé csilliárdért kevésbé hatalmas térrel, de több nyomatékosabb basszussal és könnyebb hajthatósággal ott a VE Master, amihez 100$-ért egy Megatron-t is adnak. Kissé órmótlan Type-C dongle-nek, inkább asztali DAC/erősítőnek használható.

    Még mindig a VE választéknál maradva a legegyszerűbb egy náluk is kapható eléggé jó pici Type-C DAC, az Avani. Rögtön valami Monk változattal adják, 10-25$ között széles választékkal. Nekem egy Monk Plus Black Coffee edition van, súlytalan és kényelmes. A hangja vokálhangyúlyosabb, mint az Asura, de nem mélyhiányos, a legtöbb régi Sony/Pana earbudhoz képest ez is minőségi ugrás.

    Ha pedig nem VE, az egyik legközkedveltebb 15$-os basszusban erős earbud még mindig a Yincrow X6. Nem hallottam, de több ismerősnek van, elégedettek vele. Nekem ilyesmi hangzásúból jobb (és drágább) Smabat M2s Pro van, de az lényegesen drágább, és némi szerelgetős/építgetős mentalitást is igényel, eleve darabokban érkezik. Amúgy jól néz ki, kényelmes, a feleségem le is nyúlta a jobbik 100 Ohm Biocell driveres darabot :)


    Szóval választék van most is, csak a klasszikus nagy gyártóknál van máshol a fókusz, és a hazai kereskedők sem igazán szolgálják ki az igényeket.

Új hozzászólás Aktív témák