Új hozzászólás Aktív témák

  • Hunork

    veterán

    válasz oneiros #89215 üzenetére

    Ez az Energy Sistem nem néz ki rosszul, bár gondolom ebben az árban azért az extra basszus érezhetően a közepek és magasok kárára megy, aminek nem biztos, hogy örülnék, ezért is toltam feljebb a keretemet ~25ezer Ft-re.

    EQ sajnos nem jöhet szóba, mert Quest 2-be lenne dugva a füles, és annak tudtom szerint nincs semmilyen EQ lehetősége, csak egy "hack" androidos alkalmazás trükközésével lehet, ami úgy is csak "félig-meddig" működik.

    Nálam igazából az a lényeg, hogy basszus, mid és high is jól szóljon, csak a basszus legyen kicsit ütősebb/erősebb, na meg ugye, legyen vezetékes, in-ear, az ilyen nagy(CCA, KZ féle) dizájnt teljesen kerülve(nem jók a fülemnek), maximum 25k-ig. Külföldi rendelés is játszik Európán belül.

    Eddig csak a fentebb említetteket találtam, az ES 5 Ceramic után még nézelődök, de sajnos eddig úgy tűnik, hogy kb. semmi említésre méltó teszt nincs róla :(

    "Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut

Új hozzászólás Aktív témák