Új hozzászólás Aktív témák

  • -NoVa-

    addikt

    válasz Dreadloord #81224 üzenetére

    Pedig eléggé ilyen a helyzet. Nem azt mondom, hogy működésképtelenek, de hoznak magukkal annyi plusz hibát, és kompromisszumot, aminél a legtöbb vezetékes BT füles már jobb választás.

    A BTR5 marad a nagylányomnál (19), mert pici, és ez az egyetlen, ami rendesen stabilan belefér egy kis női fülbe. Jellemzően dubstep/breakbeat jellegű tartalomra, tömegközlekedésen külvilágot kirekeszteni megfelel neki.
    A BTR3 egyelőre egy polcon hever, szerintem eladom.

    A Samsung az egyetlen, amit tényleg nyugodtan merek ajánlani bármire, csalódást nem okoz. Persze csak Galaxy Wearable appot futtatni képes telefonokhoz, mert be kell kapcsolni rajta a Dynamic presetet, hogy élvezhető hangokat adjon ki magából.
    Ez nem szakadozik (ok, Mediamarkt TV részlegén 100+ BT eszközzel körbevéve néha sikerült laget produkálni), jó a töltője, kényelmes, és jó a hangja. Nem relatív jó, hanem összehasonlítható a Bose QC35 meg a FiiO BTR3 + Tenore füleseimmel. Nem tud olyan dinamikát, részletességet, teret, nem tudja az egyes hangszereket egyszerre jól elválasztva megszólaltatni, de a hangzása nem tér el ezektől jelentősen.

Új hozzászólás Aktív témák