Új hozzászólás Aktív témák

  • kemcso

    Ármester

    Tegnapi fülhallgatós találkozó konklúziója nálam:

    Forrás többnyire egy AK320 volt, de telefonnal is megpróbáltam, amit lehetett.

    PMV A-01: Nagyon jó hangú füles, részletes, nem mélybe húzó viszonylag kiegyenlített hangkép jellemzi. Még kényelmes is volt, részemről ajánlott f4lcon majd a saját K3003-el a füledben gondolj rám :P

    AKG K3003: Végre hallottam, megfelelő forrásról igen szépen szól. Nem teljesen az én világom (de meg tudnám szokni), közepe kicsit kevesebb a mélyekből meg több van, mint amit az én fülem szeret, de határozottan jól zenél, élvezetes hallgatni. Részletes, van teteje, alja. Telefonról is megszólal de kell neki a forrás.

    AKG N40: Nekem tompa volt a magastartomány, nem csilingel, a mélyek szépek, közepe is, de nem az általam szeretett hangkép. Ennyiért sokkal inkább valami tiszta BA (vagy a PMV A-01)

    U18: A best (Tulku a befőttek remélem már elindultak a rohadás útján :P ), kiegyenlített, részletes, de nem fárasztóan analitikus, füleshez képes hihetetlen térrel. Mindemellett még kényelmes méretű, nem Angie/Layla batár. Komoly alternatívája a fejhallgatóknak, megfelelő forrással persze (jah hogy kb 10x annyiba kerülne? Hát a hordozhatóság átka)

    Seahf F32: olcsó earbud, aki ilyet keres ajánlott

    Volt még egy Fostex olcsó füles, iszonyú szűk térrel és pár bogyó, ami közül a Sennheiser igen kényelmesnek bizonyult, magasról veri nálam a Sony-t.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák