Új hozzászólás Aktív témák

  • tibi970307

    tag

    válasz #16820480 #66898 üzenetére

    Konkrétan nekem most itthon van majdnem fluoreszkáló zöld. Néha ki is veszem a fülemből, ha valaki hozzám szól, akkor is jobb, ha nem egy könnyen piszkolódó, világos színű, szétdarabolt ipari füldugót lát. Sajnos tapasztalatom szerint ezeken nagyon hamar meglátszik a legkisebb szennyeződés is. Feketét pedig még nem sikerült találni. Egyébként itthonra alváshoz csináltam egyet, és kényelmes nagyon, simán tudok úgy végigaludni egy egész estét, hogy nem zavar, hacsak ki nem húzom valahogy véletlenül.

    Rendeltem egy párt, 500Ft-ot megér szerintem, hogy kipróbáljam. Ha nem jön be, akkor marad a Comply. A szilikonnal az a baj, hogy nem légáteresztő és kellemetlen, műanyag érzetet ad.

    Egyébként gondolkodtam már a feljebb lépésen a Xiaomi Piston 3-ról. Láttam, hogy van, aki nagyon dicséri a Tennmak DIY ie800-at. Vélemények alapján megfogott. Mivel nem hallottam még Piston 3-mat és Tennmak-ot egymás után, így érdekelne, hogy milyen különbségek vannak a kettő között? Gondolok ezalatt a szép, tiszta, de dinamikus mélyekre, a szép közepekre (imádom a gitár hangját) és a magasokra, főleg a női énekhangok miatt. Szeretem a Rock-ot, a Modern Klasszikust (leginkább zongora) és a Jazz-t, illetve ha bármi egyebet találok, ami megtetszik azt hallgatom. Ha valóban ilyen jó, akkor az összefoglalóban miért nincs benne? :F
    Forrás többnyire csak egy iPhone 4s, és egy HP Elitebook. Ha indokolt, akkor később még egy Fiio beszerzésétől sem zárkóznék el.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák