Új hozzászólás Aktív témák

  • thingol

    tag

    válasz vicze #65625 üzenetére

    valóban rosszul fogalmaztam az RHA kapcsán, bár játék a szavakkal - a hangerőszabályzót igazítják az iPhonehoz - de ez részben azért van, mert önmagukat is az iPhone mellé pozicionálják amennyire látom.

    SoundMAGICnél pedig a magicswitch nevű csoda félig igaz csak ebben az esetben, hiszen nem szűken véve az android - ios kérdést oldja meg, hanem a nyákkiosztását változtatja meg, ami a régebbi telefonoknál jelenthetett problémát (biztos találkoztál azzal a jelenséggel, hogy csak akkor adja ki a hangot a füles rendesen, ha nyomva van a távirányító gombja). Egy újabb Android és iPhone készülék közötti váltáskor nem kell a switchet változtatni, csak ha pl. egy régebbi, symbianos telefonra váltasz.

    Egyébként az E10C hangerőszabályzója már kompatibilis iPhonenal és Androiddal is és azon már nincs is magic switch ha jól tudom :) én személyszerint a Brainwavz Omegát teszteltem mindkét fajta telefonnal, az is tökéletesen működött (de pl. a brainwavz s sorozat (s0, s1...s5) megint csak iOS kompatibilis (a hangerőszabályzó legalábbis), mert egy speciális precíziós szabványt (valami mems) használ :-)

    audiophile.blog.hu // http://www.head-fi.org/u/447468/thingol

Új hozzászólás Aktív témák