Új hozzászólás Aktív témák

  • RetepNyaraB

    veterán

    válasz Willie #48279 üzenetére

    Nekem is megjött a második próbálkozású Puttony 2, ezalkalommal a magyar Xiaomi képviselettől. Olcsó nem volt (9,8k futárral együtt), viszont eredeti, kétéget kizáróan. Ordít a különbség. De nem külsőre, sajna a hamisítvány is szép, kézbefogva is!

    Kinyitás előtt is látszik az átlátszó műanyag dobozkán, hogy a fülecske, amellyel kihúzod a madzagot a tartóból első használatkor, az egy QR kód, beolvasható. A hamisakon ilyen rögvest nincs. A doboznak valóban érdekes illata van, elég komplex. Csoki-új autó-valami fanyar gyümölcccsel vegyülve. De egyértelműen finom szag. A hamisnak műgumi szaga van.

    Vadi új persze, de nem szól rosszul, vagy kellemetlenül. Picit felfújt mély (tehát nem annyira valós, mint inkább enyhén dúsított. De kerek, nincs hiányérzet sem. Jobb, mint a harmincezres Klipsch s4a. Szégyen, utóbbira. A teteje (talán még..?) kicsit beszorul, de nem vészes. Kicsit sibilance (..?). Nem zavaró. Nyílni fog még. Ebben a Klipsch jobb, szerintem észrevehetően.
    Egy érdekes tény: a hamis és az eredeti füles is kicsit brummos a Fiio E17-ről, ha nem fogom kézbe utóbit. Ez a többi füles/fejesemnél nem így van. A Fiio szigetelésével van baj, vagy nem szeretnek valamit egymáson?

    Nagyon szép kis kütyü, ruházatkiegészítő is lehetne, ha nagyobb volna. Azért a Bíícre jobban fel lehet figyelni :) Ha a Panda tényleg ingyen szállít - ahogy reklámozza, akkor azt a 25 dolcsit habozás nélkül ki kell pengetni. A magyarok meg két nap alatt kihozták, ha nem fontos az ár.

    [ Szerkesztve ]

    "I don't know half of you half as well as I should like; and I like less than half of you half as well as you deserve."

Új hozzászólás Aktív témák