- Proxmox VE
- Microsoft Excel topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DIGI kábel TV
- Windows 7
- Sweet.tv - internetes TV
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
-
IT café
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
honfoglalo
senior tag
válasz raven12 #47209 üzenetére
Ajánlottként még nem láttam tőle IE8ast se headphonelist-en, se máshol évek óta, pedig elég aktívan követem.
Tanácsolta már ellenben a GR07-et, MA-750-et és nagyjából azokat mind, amik itt vannak az összefoglalóban... De ebbe már belementem egyszer, aki szenvedni szeretne: link
Továbbá az igazság kedvéért meg lehet talán említeni, hogy az ominózus IE8 tesztje - amit olyan szívesen hoztok elő, mint leplet lerántó leleplezést - több mint 4 éve született. Akkor a mostani ajánlottak legtöbbje nem is létezett még, más volt a viszonyítási alap
Olvass vissza, akkor itt Sennheisereket, AKG-at és Klipsch S4-et ajánlgattak, de ez nem azt jelenti, hogy azok hülyék lettek volna, csak azóta megváltozott a piac.
Ma az az IE8-as értékelés valóban túlértékelt lehet (bár én sosem hallottam az IE8-at), de gondolom nincs kapacitása újraértékelni 300+ fülest, így ilyen jellegű hibák maradhatnak a rendszerben - és lesznek is. Én megbocsátom neki, így is sokat segítenek a tesztjei a tájékozódásban - és eddig nem találtam elfogultságot bennük.
Minden tesztben vannak szubjektív szempontok is, és nem lehet semmilyen ilyen jellegű összehasonlítás tökéletes, de eddig az övé a legjobb, amivel találkoztam.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- World of Warships
- LG V30 - vezércsel
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest