Új hozzászólás Aktív témák

  • #16820480

    törölt tag

    válasz raven12 #39677 üzenetére

    Nos igen, de egyébként továbbra is azon a véleményen vagyok magam részéről, hogy a legjobb illeszték eddig a Sennheiser/Creative féle puha szilikon, azt órák után sem igazán vettem észre a fülemben, annyira kényelmes volt.

    krisztian922: Nem, hanem akár olcsóbban is :U Igazából az, hogy ütős, meg sok basszusa van valaminek, az nem feltétlenül akkora erény, sőt, az egyik legyeszerűbb dologsok basszusra hangolni egy fülest a gyárban, csak a bajok akkor kezdődnek, ha a basszus minőségét is nézzük (ne csak sok legyen, hanem gyors, kontrolált, stb) és a többi tartományból is szeretnél valamit hallani. Tipikusan itt véreznek el a olyanok, mint a Beats, aminél van sok basszus, de nem valami fenomenális, a többi tartomány meg kb. a béka segge alatt nincs. Lehet, hogy meglepődnél, hogy a drágább (és emellett minőségi) fülesek mennyire kis százalékában van sok mély.
    Ha sok basszus kell amúgy, akkor ott van például a Vsonic GR02 bass edition, meg a Sony MH1C, ezeknél tényleg sok van, nagyon sok.

    hagel: Ha rákeresel a Minorra, akkor kb annyi visszajelzés van róla a topikban, hogy kényelmetlen. Illetve az, hogy a gyártója azonos az Urbanears Medis-ével. Szerintem amúgy a futkosás helyett lehet, hogy érdemesebb lenne rendelned külföldről egy Yuin fülest, PK2 vagy PK3-at, azoknak a hangja sem olyan rossz.
    Vagy esetleg egy Sony MDR-E818LP?

Új hozzászólás Aktív témák