Új hozzászólás Aktív témák

  • contaxg

    veterán

    válasz dudika10 #39067 üzenetére

    Lehet, hogy nem az SE425 kábelével kellene hallgatni. Attól, hogy egy drága füles kábelét forrasztottad bele nem biztos, hogy jó lesz a végeredmény.

    Az E10 nem egy sápadt hangú füles, de nekem van annál lényegesen durvább basszusú fülesem. Az sem mindegy milyen forrásról hallgatod. Ha eleve basszusban gazdag a forrásod el tudom képzelni, hogy zavaró lehet a végeredmény, de nagyjából ez a mostani divat.

    Hogy mennyirre divatos ez a hang az rögtön kiderül, ha megnézed az Amazon legnépszerűbb fülhallgatóinak listáját, ahol 2295 véleménnyel a JVC HAFX1X a bajnok. A hang, a hangzás ugyaonolyan divat termék lett mint bármi más. Ilyen szempontból azt kell mondanom, hogy az E10 egyértelműen trendi de még a jó ízlés határán belül. A Nokia telefonomról hallgatva a Beyerdynamic T70 és az E10 között mély illetve középtartománya között nincs mennyiségi különbség, viszont magasban több van a T70-nek. Emiatt más tónusú lesz a hangja, de a basszusa nem több mint egy high-end fejesnek.

    [ Szerkesztve ]

    A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.

Új hozzászólás Aktív témák