Új hozzászólás Aktív témák

  • ggeleven

    őstag

    válasz #16820480 #33574 üzenetére

    Sztem az lenne legjobb, hogy ha a Próba topicban összeraknák egy leendő összefoglalót és ha egy verzió többünknek is tetszik, akkor arra megváltoztatjuk (megváltoztattatjuk egy moderátorral). :)

    agoka07
    Mindenképpen innen szeretnél rendelni? Sajnos nem találok náluk olyan fülest (ésszerű keretek között maradva), amit tudnék ajánlani. :(
    Ahogy nézem kb 6-7000 Ft körül lenne ez a két Thomson. Ezekről sajnos kevés a tapasztalatunk. Más külföldi webshop ne jöhet szóba?

    KoPy89
    Az M5 most akciós amúgy, 27,5$! ;)
    Viszont teljesen más a hangképe, mint az M9-nek!
    Az M9 kiemeli a mélyet, az M5 pedig elég kiegyensúlyozott. Az M9-nek amúgy szép hangja van, én szerettem! Már nincs meg a füles, megváltam tőle és nem titok, hogy pont a kábel miatt. Ne ijedj meg, nem azért mert kezdte megadni magát! :))
    Én a puhább, kevésbé merev kábeleket szeretem, ennek viszont pont nem az van. Nekem egy-egy fejfordításnál könnyen elmozdult a füles sajnos (több haranggal is próbáltam). A vastagsága miatt viszont egy cseppet sem féltem azt a kábelt, szerintem évekig is bírhatja (remek hordozótáskát is adnak hozzá). Egyébként 5 hónapig használtam.
    Pár hete jött ki a második generációja (megtévesztenek minket, mert az első generációban is volt ráncfelvarrás és egy ideig azt hívták második generációsnak), az is igencsak tetszetős és szerintem ennek a kábele már tetszene. Ennek viszont nem ismerjük még a hangját.
    Mondasz pár példazenét? Most van M5-öm, meg tudom Neked hallgatni. Egyébként ZTE Grand X In-ről hallgatom PowerAMP-vel (tudom, tudom a Neutron az ajánlott, de a azzal a fejszével készített felülettel nem tudtam megbarátkozni, ezt pedig már vagy 3 évvel ezelőtt megvettem még teljes áron).

    trueblue11
    Shure SE215-höz mit szólnál? :)

    kemcso
    Szerintem Neked hangban nem lenne rossz a Bw M5. Futáshoz persze jobb lenne valami ilyen: Meelec S6, de hangban nem biztos, hogy jó lenne. Egy vélemény: (#30839) baluka26

    Egy hülyénél nem lehetsz okosabb, szóval kár vitatkozni.

Új hozzászólás Aktív témák