Új hozzászólás Aktív témák

  • dudika10

    veterán

    válasz #14922 üzenetére

    Elveszett ember vagyok? Én? Google segítségével is.

    Azért hivatkozom folyamatosan másra, mert engem Te semmibe veszel. Ami nem baj, csak én más hozzászólásokkal, emberekkel, linkekkel alá tudom támasztani amit mondok Te meg majd este elmagyarázod.

    Ha most azt mondanám, hogy tegye fel a kezét az, aki kapott tőled kielégítő, nem kitérő, nem "holnapelmagyarázom" választ akkor 0 kéz lendülne a magasba.

    A TIM torzításos elképzelés elég könnyen alátámasztható mivel hallható. A fizika már csak ilyen, méricskélünk, megsejtjük a törvényszerűséget, általánosan megfogalmazzuk és törvényt csinálunk belőle.
    Feltételezed, hogy nem tud Shalafi semmit a témáról és csak random linkelt egy hozzászólást. Még véletlenül sem lehet, hogy Ő pontosan tudja miről beszél, csak ahelyett, hogy leírná inkább linkeli, google találatot linkelni a válasszal tényleg nem bevett szokás. Mindenki minden egyes kérdésnél leírja, levezeti, kifejti a választ. :U

    Nem érdemlem meg? Egye fene, nem baj.
    De a többiek megérdemlik, hogy megtudják végre, hogy miért esik szét a sztereo kép a csatornák felcserélésével? Ígérem nem fogom elolvasni. :U
    Jah nem, ők sem érdemlik meg, mert itt mindenki szar, te vagy a "zIsten" és majd este elmagyarázod.

    Én szar vagyok, nem tudok mindent, elismerem. De Te azt állítod, hogy tudsz mindent és mindenki más hülye. Csak épp senki nem tudhatja meg az igazságot.

    Na akkor térjünk vissza a belső hallásra... Szóval hogy nem létezik és hogy hülyeség?

    (#14924) SÖ: ne háttal állj, fejen állj. Nem ugyan az.

    [ Szerkesztve ]

    Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.

Új hozzászólás Aktív témák