Új hozzászólás Aktív témák

  • Shufny

    őstag

    válasz dudika10 #14679 üzenetére

    Pont ezt akartam írni, hogy az AKG és Sennheiser IEM -ek hullanak, mint a legyek, szóval nem segít, hogy komolyabban ellenőrzik, ha egyáltalán így van. A nagyáruházakban rengetegen szívták meg, hogy nem cserélték garanciálisan ilyen-olyan indokkal. Xears -t meg többször is küldtek újat szó nélkül. A Monster -nél meg valami olyan élettartam garancia van, hogy egyszer kérdés nélkül adnak újat. Nem néztem utána pontosan hogyan, mert ezzel így eléggé vissza lehetne érni. Nem mintha 2 füles nem férne bele az árukba. :D Viszont úgy olvastam, hogy erre szükség is szokott lenni. De ott van még az Ultrasone is, ami híres arról, hogy nagy különbség van a fejhallgatóik között, és a tartósságuk is sűrűn problémás. Pedig még a legolcsóbb fejhallgatójuk is drágább, mint az Xcape.

    monaliba: Továbbra is tartom magam ahhoz, hogy az hogy milyen karakterű hangkeltő tetszik, nem egyértelmáen függ össze azzal, hogy milyen zenét hallgatsz. Mély kiemelős fülesek közül ott van még a BW M2 is, aminek most kifejezetten jó ára van. Főleg ha kihasználjátok a legjobb kupont, amit pont nem linkelt DemonDani. :)

    Brainwavz ProAlpha FREE with any purchase of $135 or more (can't be combined with any other coupon offer). To redeem:
    1. Add $135 worth of goods to your cart, NOT including the Brainwavz ProAlpha.
    2. Once you have $135 worth of goods in the cart ADD a pair of Brainwavz ProAlpha
    3. Checkout - at payment selection stage enter the following coupon code to get $39.50 off:

    1726d0f74b

    4. Finish checkout!

    Szóval pl beraktok 3 db M2 -t és egy ProAlphát, és mindenkinek -$10 belőle. (talán lejön még pluszba több is az érték miatt)

    (a SoundMagic -es nem az igazi, mert nemrég vitték fel pont a PL50 árát, szóval még a kuponnal is drágább. Kiváncsi vagyok mi volt ennek az oka. Lehet, hogy az A151? :F )

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák