Új hozzászólás Aktív témák

  • niof

    addikt

    válasz bitrograde #93463 üzenetére

    Ez nem a jó hang definíciója. Ez a TE definíciód arról, hogy mit tartasz jónak. Pont erről volt szó, hogy ilyet nem lehet egyöntetűen kijelenteni, hogy mi a jó.
    De a te definíciód szerint, aki nem jár koncertre, az nem is tudhatja, hogy mi a jó? Vagy tételezzük fel, hogy egyik koncerten sem úgy volt belőve a hangosítás (ami meg bármilyen lehet, jótól a nagyon rosszig), ahogy kellett volna, és rossz irányba befolyásolta a tapasztalat, akkor azt hiszi, hogy az a jó? A producereket leginkább a bevétel érdekli, meg hogy a parasztok megvegyék a jegyeket, semmi több. Persze sikerorientáltak, de csak egy darabig.
    A 20-20k-ig átvitel egy régi szabvány, de a mai napig megállja a helyét, mert a hallás nem igazán változott, mióta az létezik. Fletcher-Munson görbe?
    Azon a felvételen nem fogsz mindent hallani, a YT erre nem alkalmas. És itt vissza is kanyarodhatunk a felvételhez. Ha rosszul lett keverve, vagy masterelve, és a tranziensek szét lettek barmolva, játszhatod te azt akármin, nem fog se gyors lenni, se jó, sem semmilyen, amire ilyeneket mondhatnánk.

    Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.

Új hozzászólás Aktív témák