Új hozzászólás Aktív témák

  • bitrograde

    senior tag

    válasz niof #89691 üzenetére

    Én azért vagyok itt, és nem az avx-en, mert amikor ott valami hasonlót többször és hangsúlyosan szóvá tettem, az egyik moderátor szövegértelmezési képességét is megkérdőjelezve, akkor az ott kiverte a biztosítékot (legnagyobb megkönnyebbülésemre). De itt - a nickek ismerős mivolta ellenére - nem nagyon érzem a kereskedelmi nyomulást, és ha valaki egy kicsit is figyelmesen olvas, simán kiderülnek a preferenciák (anyagi vagy bármi más okból kifolyólag). És ez az első eset, hogy viszonylag erősebben nyilvánul meg az indulat (és még bele is fér).
    És hogy a témához is hozzászóljak: én is nagyon úgy látom, hogy bizonyos fejhallgatók képesek megtáltosodni, ha megfelelő kiszolgálást kapnak, és beindul a skálázódás, míg vannak olyanok, melyeket a csapba is dughatnám, ugyanúgy szólna. Előbbire (biztosan unkátok már) a HD540 Reference Gold lehet a példa, utóbbira a Meze 99, ami nálam a Lenovo laptop beépített "H/K" hangkártyájáról szólt a legjobban.
    Más: most léptem meg egy RME ADI-2-DAC FS cseréjét egy Parasound P6-ra (hangfalas rendszer és a nappali fejes lánc részeként), és le vagyok nyűgözve. :Y

    Eladó DIY OTL fejhallgató erősítő a hirdetéseim között.

Új hozzászólás Aktív témák