Új hozzászólás Aktív témák

  • kNG

    senior tag

    Sziasztok!

    Sikerült kitapasztalnom mi a bajom az AD700X + ATOM stack, vagy épp a K712 PRO + ATOM stack párossal. Olyan mintha ezekkel a fejhallgatókkal középen és felül kiemelne...tehát röviden a világos fejhallgató + ATOM stack nem jó párosítás. :N Valószínűleg sokkal jobban passzolna hozzá egy HD650, vagy HD6xx.

    Az AD700X a FiiO e10k-val egészen szépen muzsikál, bár nagyobb színpadot még el tudnék viselni (ami egyébként az Atommal megvan, csak ugye az a fránya magaskiemelés), a K712 PRO-nak pedig sem az ATOM-mal, sem az e10k-val nem igazán tetszik a hangja.

    Kérdés: Monoprice Liquid Spark AMP/DAC stack passzolna vajon az AD700X-hez? Érezhető, hallható előrelépés lehetne az e10k-hoz képest, skálázódik annyira az AD700X? Ugyanez a stack mennyire lenne elegendő a K712 PRO megfelelő meghajtásához (mind erőben, mind tonalitásban)? Magyarországon is forgalmazott fejhallgató erősítők/DAC-ok közül melyek melegebb, sötétebb tónusúak? iFi Zen? Annak elegendő lenne az ereje ehhez a két fejhallgatóhoz, előrelépés lenne?

    Dorien ajánlotta a Sense v1-et is, ezt köszönöm Neki, picit attól tartok még mindig nem lenne igazi az ATOM DAC-kel (az annyira világos), ezért gondolkodom egy komplett stack-ben (így akkor ki lennének szolgálva a sötétebb, melegebb, és a világosabb, hidegebb fejhallgatók is, szóval egy ideig ellennék, amíg döntök, hogy átállok-e a sötét oldalra ;] ).

    Előre is köszi, ha valakinek van tapasztalata, és megosztja velem! :R

    MicroFluentAMP+DAC w. OPA BLUE, TMP Audio Ribbon IC, TMP Audio USB A-B, JDS LABS ATOM AMP + DAC, FiiO e10k, Sennheiser GSX 1000, Sennheiser HD560S, Grado SR 225i, AKG k712 PRO, AKG k371, Audio-Technica AD700X, Sennheiser HD 559, Sennheiser HD600, NO EQ! :)

Új hozzászólás Aktív témák