Új hozzászólás Aktív témák

  • CPT.Pirk

    Jómunkásember

    válasz bkercso #24192 üzenetére

    A vasalásos technikát csináltam itthon, de nem az igazi, a vezető sávok itt-ott körömlakkos pótlást igényeltek, mindegy volt milyen papírral csináltam.
    Mondjuk van itt egy kollégám aki jobban tudja csinálni, ő 1206-os SMD méretig még tud nyákot gyártani, de persze az is nagy ezekhez az IC méretekhez. Olyan ismerősöm meg nincs, aki pl. levilágítós, precízebb technikával tud nyákot gyártani.

    Talán van a neten valamerre olyan nyák gyártó cég, akik kis szériában tudnak olcsón gyártani. Nagyobb kedvem lenne ehhez, ha pl. a Texasnál lennének kicsit jobb cuccok is, mert azt be is lehetne szerezni.

    Most a nyák áram miatt az E88CC-t valszeg szigetes próbanyákon fogom megcsinálni az egyszerűsége miatt, a használt szigeteket meg kitöltöm ónnal, aztán meg van oldva a nyák kérdés és mégsem kellett lég szerelni. Egyet már csináltam így, teljesen jó megoldás volt.

    Egyébként az ebayen (vagy Kínából, stb) beszerezhető cuccok közül tudsz valami olyat mondani, amit esetleg megérné megvenni, mert pl. itthon nem beszerezhető, de minőségi IC-k vannak benne? Nem tudom nézegetted-e ezeket a cuccokat az építés mellett. Valami költséghatékony, de mégis jó cuccot keresek. Valamerre még olyat is láttam, hogy mindössze 15 dollár volt a VIA 32 bites cuccát tartalmazó 2x5cm-es minimalista usb stick.

    Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)

Új hozzászólás Aktív témák