Új hozzászólás Aktív témák

  • Deadzone41

    őstag

    fiio e17 first impressions:

    gyönyörű kis mütyűr :). nagyon minőségi építés, jó kézbe venni, nagyon jók a gombjai, szép finoman járnak. a csatlakozók minősége is kiváló, nagyon stabilan tart a jack dugója. ahogy kinyitja az ember a dobozt kiegészítők hada várja, nagyon tetszik, hogy adtak hozzá gumikat amivel a telefonhoz, lejátszóhoz lehet rögzíteni. a plüss tokja is remek, belefér az sgs-em fiio-stúl. ezen kívül a pót kijelző védő fóliák, és a felragasztható talpak is piros pontot érdemelnek.

    bekapcsolva elfogott egy kis rémület, az első pár percben mindig kikapcsolt ahogy próbáltam életre kelteni, de úgy látszik 0-ára merült akksival nem hajlandó elindulni usb-ről sem, ahogy töltődött picit már ment is. a kijelzője gyönyörű. 3 gain fokozat közül választhatunk, a legkisebben is röhögve kihajtja az ad1000-et, és kényelmesen lehet rajt hangerőt szabályozni.

    a hangjában semmi kivetnivalót nem találtam, szól ahogy szólnia kell. az első usb-porton ahol próbáltam elkezdett digitális zajokat adni, de ahogy átdugtam egy másik hídba, megszűnt a jelenség. én az egérre gyanakszom, az volt mellette, szerintem a razer driver is mókol rajt valamit. (lehet a hrt-m is emiatt crash-elt néha?)

    egyszóval eddig nagyon elégedett vagyok vele! Rudi meg ismét nagyon korrekt volt és gyors, köszönet neki!

Új hozzászólás Aktív témák