Új hozzászólás Aktív témák

  • Dave™

    nagyúr

    válasz baluka26 #15705 üzenetére

    Egy egészet hallgattam meg, és olyan nagyon nagy különbséget nem tapasztaltam, mint pl. a két HRT között. Innentől komolyabban nem érdekel a dolog, amúgy is eleget költöttem erre a projektre, és elégedett is vagyok a végeredménnyel. A többi nem számít :)

    Tudom bennem van a hiba, mert ég és föld a kettő meg satöbbi, de nekem jó lesz így, köszönöm. 180-at költöttem rá jelen állás szerint, ha fordított lenne az arány a fejes meg a forrás között, szerintem rosszabbul jártam volna (AD900-AD1000 szignifikánsan gyengébbek, a többi márka meg nem annyira nekem való, mint kiderült). Jó lesz ez így :)

    fattyu: azt mondjuk nem tudhatjuk mivel skálázódna, mert az AT-k nem úgy működnek, mint a Sennheiser, meg AKG fejesek. Azzal a champpal biztosan nem skálázódott, de ez nem zárja ki, hogy van, amivel nagyon jó párost alkotna. Más impedancia, más érzékenység. A HA5000-el pl. lehet, hogy kiválóan skálázódik, csak azzal van pár probléma :) Azért ez a champ sem hiszem, hogy egy univerzális elixír lenne mindenre.

    baluka: végül is, telefonról is élvezhető valamilyen szinten :D Sőt, a Denonról is az volt, nekem tetszett!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák