Új hozzászólás Aktív témák

  • Fleed

    aktív tag

    Hello!
    Lassan fél éves SA 3650 notimon észrevettem néhány furcsaságot:

    1. A HDD elég hangos (zörgő hangot ad ki), amikor írok az egyik partíciomra ( érdekes h a másik partíción nem csinálja ezt). Akár másolok rá, akár töltök rá valamit. Elég zavaró, főleg h ilyenkor nagyon csúnyán belassul a gép, és 15MB/s körül másol, ami a másolás közben lemegy 3MB/s ra is akár. (HD sentinel meg HDtune szerint bad sector mentes a vinyó)
    2. Egyre többször ad ki a ventilátor süvítő hangot. Gondolom a portól lehet.
    3. Az akkumulátor elhasználódása Battery Bar szerint már 10%, ami vicces, mert összesen 2 hétnél többet nem volt a gépben az akku, különben a polcon tároltam ( feltöltés-lemerítés megvolt havonta és 40% on tároltam mindig.)
    4. Ami a legzavaróbb, hogy már 3 szor előfordult, hogy egy kézzel emeltem meg a gépet, benyomódhatott a gép alja, és kikapcsolt. Nem így szoktam emelgetni, nagyon vigyázok a gépre, szállítani is csak ritkán szoktam. ( Tegnap egy csavar esett ki az aljából, visszaraktam, és meghúztam egy kicsit a többi csavart is, mind elég lazán volt. )

    Ezek a problémák, amik miatt ráférne lehet egy gariztatás. De kíváncsi vagyok, hogy ezek másnál is előfordultak-e. Vagy h mit szóltok hozzá.

Új hozzászólás Aktív témák