- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Hálózati / IP kamera
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
Aktív témák
-
hunnylander
őstag
válasz Motion_Blur #21900 üzenetére
Ez nem elszallas, hanem Lewis elleni kemeny kritika.
www.HunnyF1.com
-
tuskooo
addikt
válasz hunnylander #21901 üzenetére
Meg elszállás, mert ezek szerint csak rajta múlt
-
hunnylander
őstag
válasz tuskooo #21902 üzenetére
Nelkule nem sikerulhetett volna! Az F1 tortenelem egyik legnagyobb blamazsat valositotta meg, nem veletlenul szulettek meg a paktum-elmeletek.
Kiminek mar kijart egy VB cim, de en a korabbi szerencsetlen eveinek teljesitmenyeert nem sajnaltam tole. Nem volt sem fenyes, sem folenyes a gyozelme es kellet hozza egy nagy zsak mak. Kimi mar kozel sem teljesit olyan jol az utobbi evekben, mint fenykoraban. Az idei cimvedesehez meg mar ket nagy zsak mak kellene, de Lewisnak meg mar nincs kedve a maktermeszteshez, marpedig enelkul a Ferrarinak nem lehet egyeni cime iden. Lewis kezeben vagytok, ha sokat bakizik van eselyetek, ha csak annyit mint ti, akkor nincs.
www.HunnyF1.com
-
TiK@
csendes tag
Mit gondoltok ki lesz a 2008-as év VB győztese?
-
Peat;)
veterán
válasz hunnylander #21903 üzenetére
"Lewis kezeben vagytok" Erről Kimi tudna nyilatkozni, de nem olyan a stílusa. Nem értem miért kéne pár zsák mák Kiminek, most elég sok pont úgy ment el neki hogy köze nem volt hozzá.
Egy Alonso drukker.
-
tuskooo
addikt
válasz hunnylander #21903 üzenetére
Ha a Ferrari műszakilag összeszedi magát, akkor sztem nem kell, hogy Hamilton bénázzon, de majd kiderül. Mondjuk az viszont sztem kb tuti, h a konstuktőri cím a ferrarié lesz, de hát inkább az egyéni az igazi.
-
-
hunnylander
őstag
Ereztem, hogy darazsfeszekbe nyultam. De hat ez van, gyakran nem vagyunk egy velemenyen, mert sok minden csak nezopont kerdese.
Valtsunk is temat. Montoyának nem hiányzik a Forma-1
Én egyáltalán nem bántam meg, hogy a NASCAR-ra váltottam. Sok ember elfelejti a Forma-1-ben azt, hogy ez egy sport. A McLaren például túlságosan is komolyan veszi."
www.HunnyF1.com
-
TiK@
csendes tag
válasz Motion_Blur #21910 üzenetére
Csak mások véleményére lettem volna kiváncsi.
-
hunnylander
őstag
válasz Peat;) #21907 üzenetére
Kova pont most kapott extra felkeszitest a Technology Centre-ben, erzik, hogy gatyaba kell razni a sracot, mert most mar jo a technika a konstruktorire is. Ha Lewis moge sorakozott volna fel, amikor az verte a Ferrarikat, mar fel is jottek volna, de erzesem szerint fel fog jonni a McLaren, es a kovetkezo futamok valamelyiken meg fog szuletni az elso 18 pontos produkcio is.
www.HunnyF1.com
-
Incubus
tag
válasz Motion_Blur #21910 üzenetére
Még semmi sincs lefutva! Köztudott, h a Meki üdvöskéje nem nagyon bírja a nyomást! Jó példa erre az, amikor szarul megy az autó, akkor képtelen hibátlanul vezetni....tavalyi blamázs egyértelműen a Ferrari malmára hajtotta a vizet. Nem kizárt, h idén is megismétlődhet. Ha Ferka nem nyer Hungaroringen, akkor sztem eláshatja magát!
-
Peat;)
veterán
válasz hunnylander #21909 üzenetére
Pilóta szemszögből nézve a nascar még izgalmasabb móka is lehet nekik, nekünk viszont nem..tv-n nem jön át semmi, imax 3d-s moziban már átjött valami és megfogott, élőben meg király lehet. F1-nél a tv is szórakoztató azért.
-
JJános
addikt
válasz Motion_Blur #21900 üzenetére
Ezzel csak egy baj van. Az elszállást mindíg csak másoknál vesszük észre.
2007-05-06 óta itt!
-
hunnylander
őstag
válasz Incubus #21913 üzenetére
Koztudott, hogy az ujoncok tapasztalatlanok, forrofejuek es nem birjak a nyomast. Tovabba Lewis tul magasra tette maganak a mercet. A rossz technika rossz vezetesere meg olyan nevek ugranak be nekem, hogy Massa, Alonso, Kimi (jaj, mar megint darazsfeszekbe nyultam). De pont Kimi vedte meg Lewist, hogy a rossz technikaval szuksegszeruen tobbet hibazik mindenki, nem csak Lewis.
Lehet meg Lewisnak iden nullazasa, szerencsetlensege sajat hibajabol vagy tole fuggetlenul, de, hogy a tavalyi pechszeriaja nem fog megismetlodni arra nagy esely van, mert azt a kinai boxbehajtot egy eletre megtanulta, es az idei McLaren taktikabol az is latszik, hogy a csapat meg egy eletre megtanulta, hogy a gumival ne csinaljanak extrem taktikakat.
A lenyegi mondanivalom pedig az lenne, hogy Lewis mar iden nem ujonc es kezd felnoni a feladathoz.
[ Szerkesztve ]
www.HunnyF1.com
-
brownus
veterán
öreg kecske nem vén kecske, szép neje van;)
brios panaszkodik úgy tudtam már kevesebb épnzt kap ecclestone... nemhiába anglia leggazdagabb embere.
-
-
wildrain
addikt
válasz hunnylander #21897 üzenetére
megajandekozta a Ferrarit VB cimekkel
Nézhetjük ezt úgy is, hogy a Ferrari a műszaki hibáival megajándékozta év közben a McLarent, hogy egyáltalán legyen esélye a vb címekre. Aztán ez év végén kiegyenlítődött. Hiba ott, aztán hiba itt.
Ezt a mákos vb-címet meg sose értettem. Az F1 történelem során már sok-sok vb cím született párpontos különbséggel, az utolsó futamon. Az nem szerencse kérdése, hogy valaki az utolsó futamokon mindenki másnál jobban szerepel, hanem profizmus. Jól hajrázik, jobban, mint mások. Meg lehet nézni, hogy az idény felétől ki gyűjtötte a legtöbb pontot. És ez nem szerencse, hanem jó széria. -
wildrain
addikt
válasz manutdzoli #21924 üzenetére
Az egyéniségéből fakadó férfiasság, határozottság lehet benne vonzó egy nő számára, de a külseje egy huszon-harmincas nőnek nem hinném, hogy bejön. A kettő együtt meg csak pénztárcával együtt billen át könnyen pozitívba.
-
[CS]Blade2
addikt
megajandekozta a Ferrarit VB cimekkel
1998 McLaren
1999 Ferrari
2000 Ferrari
2001 Ferrari
2004 Ferrari
2005 Renault
2006 Renault
2007 Ferrari
2008 ????
-
Integra
titán
válasz hunnylander #21897 üzenetére
megajándékozta?
neked elgurult a gyógyszered.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Motion_Blur
félisten
válasz hunnylander #21931 üzenetére
Néha tényleg meredek megnyilvánulásaid vannak
(#21928) [CS]Blade2: itt szerintem a tavalyi egyéni és konstruktőri címekre gondolt
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
törölt tag
válasz uszkart #21926 üzenetére
?
Mi az hogy kicsit balul beüt, és máris gyengül a koncentrációja?!
Ezt amugy is bírom, hogy a srác lehúzott másfél évet az F1-ben...nulla előtesztel, és máris kész a jellemrajza,..már csak a fiatalsága okán is elhamarkodott dolog skatulyázni őt.Az előző futamon pl. volt kényszerhelyzetben..SC, majd előzés a pozícióért. ..és különösebb feszülést nem láttam a srácon.
..és egyébként ez egyre inkább így lesz, ha valami nagy dolog nem szól közbe, Hamilton egyre rutinosabb és erősebb lesz. A srác egyre csak fejlődni fog, míg mások ezzel-azzal küzdenek, legyen az szervezetlenség..unalom, vagy megfelelni akarás, rossz technika..stb -
hunnylander
őstag
válasz #70869248 #21934 üzenetére
Az ido jo tanito mester, es Lewis eppen abban erosodik meg, amit egyesek maradando gyengesegenek szeretnenek latni. De a tortenesek az ellenkezojet kezdik mutatni, de ez nem meglepo, meg Piquet is kezd beletanulni az F1-be nemhogy Lewis.
Szerintem tavaly nem biztos, hogy kepes lett volna erre;
Ha egy átlagos versenyzővel közlik, hogy 8 kör alatt 23 másodperces előnyt kell gyűjtenie, alighanem megpróbálja - és kicsúszik. Vagy legjobb esetben egyszerűen nem sikerül neki. Ami azt illeti, ez Lewis-nak sem sikerült a Safety Car utáni újraindítás, azaz a 42. kör és második boxkiállása, az 50. kör között, a fontos azonban nem is ez, hanem a reakciója volt. "Tudtam, hogy a feladat lényegében lehetetlen. De nem töprengtem túl sokat, csak nekiduráltam magam" - mesélte később. - "Egy ilyen helyzetben versenyautót vezetni valójában az egyik legszórakoztatóbb élmény, amit egy autóversenyző átélhet - többé nem gondol még a futamra sem, csakis önmagára és az autójára összpontosít; az optimális pillanatra, amikor bele kell taposnia a fékbe; arra a pillanatra, amikor elkezdheti adagolni a gázt. Az ember ilyenkor eggyé válik a vezetés ritmusával - imádom ezt." (FP)
Ha igy tudja roni a koroket, nem valoszinu, hogy komoly problemai lesznek a koncentraciojaval, ahogy egyre rutinosabb lesz. Az meg egyenesen hiu abrand, hogy az idei ket utolso versenye ugyanolyan gyatra lesz, mint tavaly.
(#21933) Motion_Blur: Amit Lewis tavaly csinalt, azt ugy hivjak, 'hogy kiejtette a sajtot a szajabol'. Es igen, elismerem Kimi ott volt es ugyes volt, hogy 'elkapta', tehat megerdemelte. Igen, csak a 2007-es Ferrari cimekre gondoltam.
[ Szerkesztve ]
www.HunnyF1.com
-
AMD Power
titán
Tudja már valaki ,hogy hol lesz a könyv dedikálás? Lewis...
-
Peat;)
veterán
válasz #70869248 #21934 üzenetére
Ha nem írod oda utolsó mondatot én egyetértenék, de leírtad Szerintem minden tehetség addig fejlődik amíg verenyez és a többi srác is fejlődik, az hogy ki milyen mértékben meg nagy kérdés, jövőre lehet hogy Heidfeld kioktat mindenkit. (Bmw szerintem már nagyon ott lesz) A rossz technika meg pláne mindenkit érinthet.
Ja amiért jöttem: a focit közvetítik valahol? Nem ma lesz?
[ Szerkesztve ]
-
hunnylander
őstag
válasz Peat;) #21937 üzenetére
Marpedig egy palyafutasnak van zenitje, ami utan hanyatlanak a kepessegek vagy akar a motivacio.
Ketsegtelen, hogy peldaul Alonso most nagy adag motivaciot gyujt a Renaultnal, mert ott egyszeruen kiehezik a sikerre. Nagy ra az esely, hogy nehany ev mulva ujra az Alonso-Hamilton parharc lesz a Forma-1 fo temaja (Ferrari vs McLaren kontosben). Mar dorzsolom a tenyerem.
Foci: Duna TV, ma 19:30
[ Szerkesztve ]
www.HunnyF1.com
-
Peat;)
veterán
válasz hunnylander #21938 üzenetére
köszi, fene gondolta hogy duna adja le
-
lenox
veterán
válasz brownus #21917 üzenetére
Amugy en meg ezt nem ertem. Koltseget elsosorban uzemanyagon lehetne faragni? Nem a titan/berill/carbon valto meg a tobbi hajtek cucc kitalalasa/legyartasa/szimulacioja utaztatasa stb. kerul sokba a sokszaz ember meg szupermanager/szuperpilota, hanem az uzemanyag? Mert akkor amugy annyit kell mondani, hogy hasznaljal utcai uzemanyagot, maris 10-zel elosztottak az uzemanyagkoltseget... Szal szerintem ez faszsag...
-
törölt tag
válasz Peat;) #21937 üzenetére
Alapvetően azért gondolom így, mert:
Hamilton ugye belelült a McLaren-be...ez sokaknak bökte a szemét (és bár tavaly Monaco óta neki drukkolok, én sem szerettem volna ha egyből világbajnok lesz...ez olyan -franc tudja miért- dolog), na de szal beleült a McLaren-be, és kapott egy világbajnok csapattársat...aki egyébként gyors is mint gép, amikor mégis kezdett jól alakulni a kép meglepő módon, akkor meg jött a kémbotrány, és végül a katasztrófális...már-már büntetésszerű végkifejlet.
Szal azt mondják magasról lehet nagyot esni....és nem esett le, vitte-görgette csinálta ami a dolga.
Sutil Monaco-i sanszos 4. helye, Piquet Hockenheim-i 2. helye, Kubica Montreal-i győzelme még ma is emlékezetes.
Hamilton ilyen eredményei már tavaly év felétől nem bírtak szenzációértékkel...mert az év elejétől jobb eredményeket hozott, és kőkemény VB cím sanszos volt...ott már azért nehéz szimpi belevaló versenyzőnek lenni.
..és ezt is vinni kell...hülye kérdéseket tesznek fel, provokatív kérdéseket tesznek fel,..és alig várják hogy kétértelműsíthető kijelentést tegyél...hisz az F1 rajongók legnagyobb táborát mozgatod...vagy azért mert utálja, vagy azért mert kedveli...vagy csak azért mert központi alakja a világbajnokságnak.
Szal sztem ha már meg kellett rogynia, akkor már kirogyta magát az eltelt időszakban...és teszi ezt ugy hogy vb első. -
gV
őstag
válasz hunnylander #21938 üzenetére
hogy nehany ev mulva ujra az Alonso-Hamilton parharc lesz a Forma-1 fo temaja
korábban mikor volt az? én biztos valami párhuzamos világban élek, mert itt nem volt ilyen
am a jövőbeli csapat felállás is hibás -
attisx
addikt
Már jó ideje utcai (kereskedelmi forgalomban is kapható) üzemanyagot használnak. Legalábbis a szabályok értelmében 99 százalékban annak kell lennie. Viszont a fogyasztás 50 százalékos csökkentésével valóban sokat lehetne spórolni. Csak ez a teljesítmény rovására megy, ha nem pótolják valamilyen alternatív energiaforrással, alternatív meghajtással (pl. KERS)...
[ Szerkesztve ]
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
hunnylander
őstag
www.HunnyF1.com
-
Rick4
félisten
nem nézitek a dűnetévében a magyar allstar- pilótaválogatott meccset? a komment szánalmas, a meccs sem egy nagy durranás...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Pá
addikt
Én kint voltam, most értem haza.
A végén nem maradtunk ott pilotákat kukkolni, így alaposabban csak Rosberget szemlélhettük meg, mert Ő meccs alatt is körbefutott. Úgy néz ki mint egy nyálas képű 15 éves.
Schumit, meg a többieket már láttam tavaly előtt, szóval az nem volt újdonság.
A legjobb amúgy Domingo 11-ese volt.''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest