Új hozzászólás Aktív témák

  • ubyegon2

    nagyúr

    válasz TechN7ne #51049 üzenetére

    A 970 egy jól felszerelt gyors ssd ,míg a sima 980 egy belépőszintű kispórolt megoldás.

    Nyilván a felszereltsége alapján is jobb a 970 EVO Plus, nem ezt vitatja senki és az is nyilvánvaló, hogy egy olcsóbb NVMe SSD-t akart csinálni a Samsung, ami nagyon jóra sikerült egyébként, mára az árak összeértek, így jobban megéri a 970 EVO Plus, de sok esetben meg épp a 980-at érdemes venni. Ez van. Szerinted csak én látom ezt így? ;)

    Mind a két ssd (970 evo plus ,980) ugyanolyan melegedős

    Előbb már írtam, hogy ezt így leírkálhatod naponta 10x is, akkor is nulla értelme van. Mi az, hogy melegedős, hány celsiusig megy fel és mi azzal a gond, ha mondjuk 48 fokig egyformán melegednek? Szerinted mennyi a max egyik és másik eszköznél, aminél már be kellene avatkozni? Ha tudod ezeket, írd le konkrétan, ahogy imént javasoltam, ha fogalmad sincs róla, akkor meg is beszéltünk mindent. ;]

    mindenhol a 970 evo a gyorsabb és stabilabb.

    Ez így konkrétan nem igaz. Nem is a HMB miatt gyorsabb esetenként a 980, hanem a kb négyszeres SLC cache használat + HMB miatt! Ezt gondolom tudod, mit jelent?

    Elég sok Samsung SSD-m van, így aztán nekem mindegy is volna, csak ténymegállapításokat teszel szükséges alapismeretek nélkül, mert te úgy érzed, hogy ilyen meg olyan...ezzel csak az a baj, hogy aki ide benéz, az nem tudja, hogy mi igaz abból, amit leírnak és így konkrétan amit művelsz, az megtévesztés, mindenféle alátámasztás, screenshot, terminal-kimenet, etc. nélkül.

    Érted már mi a baJ?

    Én már raktam be méréseket 980-ról a topikba, ha te is raksz be, utána van értelme elemezgetni...de az érzéseid itt nem relevánsak.

    (#51050) Rowon

    Semmi gond nincs itt, de abban igazad van, hogy ki szeretném provokálni, hogy fórumtársunk tényszerű és igazolható megállapításokat tegyen egy szaktopikban és ne az érzéseiről beszéljen, mert az szerintem senkit nem érdekel. :N (a stílusom meg eléggé sokat finomodott mostanában...) :P

    [ Szerkesztve ]

    Samsung 860 EVO 1TB SSD 30eft 6,7TB írás még garis

Új hozzászólás Aktív témák