Új hozzászólás Aktív témák

  • Fire/SOUL/CD

    félisten

    válasz trufa12 #25755 üzenetére

    No comment, mivel korábban volt AHCI... Ergó ez sajnos user error. (más Intel chipset-es felhasználóknak írom, hogy az a szerencsétek, hogy bizonyos Intel chipset felett a RAID driver is továbbítja a TRIM parancsot, ami AMD esetén már nem feltétlenül igaz)
    De ez ettől függetlenül user error, mert épeszű emberke nem tesz RAID módba egy vezérlőt sem, hacsak
    1. Másba nem lehet
    2. Direkt RAID tömböket használsz (2 vagy több meghajtód van, szoftveres vagy hardveres RAID tömb-re konfigolva)

    Sztenn
    A guruló smiley az rád vonatkozik (kivéve, ha nem a fenti lehetőség adott csak, mert egyébként AHCI van, nem pedig RAID...)

    Doky586
    Hát az sajnos valóban necces... Korábbi gépen le kell venni az ATA Password(vagy hasonló) jelszót, mert egy olyan masinán, ami ezt a funkciót nem támogatja (mármint az ATA Password lehetőséget a BIOS-ból), ott nem sok lehetőség van, pláne, hogy -sajnos- Home változatod van, ami még azt a "nyamvadt" BitLocker-t sem támogatja...

    mccchelp
    csak a próba kedvéért, tiltsd le/MUTE-zd le a hangkarit, lehet, hogy ez amolyan "statikus zaj"...
    (Ez akkor szokott előfordulni, amikor 2 (vagy több) chip túl közel kerül egymáshoz. Ez lehet akár a CPU és/vagy LAN kártya mellé kerülő eszköz is, ami lapos esetén nagyon könnyen előfordulhat)

    [ Szerkesztve ]

    Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Új hozzászólás Aktív témák