Új hozzászólás Aktív témák

  • br.rak

    őstag

    Az új X-men filmről kérdeznék, mert van pár homályos rész:

    Spoiler:

    szóval nekem nagyon azt sugallta a 2013-es Wolverine film, hogy egyből lépni fognak, de a fim szerint az ítélet napján (amúgy nekem nagyon terminátor kettő utánérzés volt a film) már javából túl vannak, gyak a pár tűlelőt vadásszák már le, a a mutánsok és az azon emberek nagy részét akiknek majd x generáción belül lehet mutáns gyerekük, már kiirtottak a sentinelek), szóval mi a fenéért vártak ennyit?
    Lehet hogy csak nekem tűnt furának, de Stríker nagyon fiatal és alacsony beosztású volt, pedig már közel lennénk időben az első Wolverine filmhez, nem?
    Mystic merényletére én nem emlékszem hogy lett volna utalás korábban a filmekben, van valahol?
    Magnetro hogy a p-ben irányította sentineleket? ( erre többen azt mondták hogy a vonatút során építette beléjük, de nem úgy tűnt hogy csak mozgatja őket...)
    Logan tudata miért tért vissza a jövőbe? Ott kellett volna maradni egy meg nem történt jövő emlékeivel, nem?

    Spoiler vége

    Amúgy nekem tetszett, az eddigi marveles bohóckodásokat nagyon ütötte:) Kár hogy a régieknek, Logant leszámítva kevés játékidő jutott és már nem is fognak szerepelni. Az ujjak meg olyan semmilyenek voltak, talán Xavier még az elment kategóriát képviselte, de az új Magnetro nagyon gyengus volt. Lehet egyszer megnézem a first class-t is, az még kimaradt (tényleg abban mennyi info van ami átértékelné a dolgokat)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák