Új hozzászólás Aktív témák

  • Bad Pritt

    félisten

    válasz TeeJay #144598 üzenetére

    Tényleg túlagyalod. :) Sokkal egyszerűbb a film, az a folyós példa is tök jó volt, csak egy aprósággal toldottam volna meg: két folyó folyik egymás mellett és mindkettőn van egy-egy tutaj, ezeken ugrálnak át az emberek.
    - van egy A idősík, ahol Chris Pratt elhagyja a feleségét és a lányát, összezuhan, meghal 2030-ban, űrlények kikelnek az elolvadó jég alól, háború, tulajdonképp győznek az alienek végére.
    - Van egy B idősík, ami a focimeccs időpontjában válik el a másiktól, Hart hadnagy a többiekkel visszajön a jövőből, toboroznak, az itteni Chris Pratt elmegy a jövőbe, mert a másik Chris Pratt már nem él ott, segít a lányának, majd visszajön a 2020-as évekbe, megtalálják az űrhajót, győznek az emberek, ezzel kvázi nullázzák az A idősíkot, de az ottani Chris Pratt már halott, a mi Chris Prattünk meg már visszatért a jelenbe.
    Ennyi. Azt kéne elfogadnod, hogy ebben a filmben az időgép csak összeköti a két időpontot, nem pedig az H.G. Wells-féle állandó ciklusos megoldást alkalmazza. Ez inkább olyan, mint a nagy képregény gyártók multiverzumai.

    [ Szerkesztve ]

    Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

Új hozzászólás Aktív témák