Új hozzászólás Aktív témák

  • KISDUCK

    addikt

    válasz mephi666 #142359 üzenetére

    A választ egybekötöm kis véleménnyel is, mert így egyszerűbb lesz.
    Ezt a filmet csak a kajiuk viszik el a hátukon, minden más egy rakás bélsár benne még úgyis hogy nem kellett volna sokat teljesíteniük. Ha a harcon kívüli részt pornóval helyettesítették volna akkor se lett volna szegényebb a story. Ez nem sci-fi szörnyfilm volt, ez inkább csak fantasy bunyó.
    Pár dolog ami fájt a filmben:
    Kongot 8 helikopter viszi egy trambulinon a filmben, Kong minimum 50k tonna, szóval ez így kicsit erős nekem.
    Antigravitációs RGB űrhajó, biztos azt hitték hogy a film emiatt népszerűbb lesz a gaymerek körében.
    Üregesföld: ezt a gravitációs dolgot elég gagyin vitelezték ki: upside-down föld, de a gravitáció egy éles határtól megfordul, what? A gravitáció/tömegvonzás nem így működik. Ennél még egy laposföldes is jobb dumát ki tud találni a gravitációra. Miért van bent nappali világosság? Mi világít?
    Amúgy meg Kongot mi a búbánatért vitték el az Antarktiszra? A Kong Koponya sziget filmben volt lejárat a belsőföldbe onnét jöttek fel azok a nagy pokemonok.
    Nagyon jampi hogy Godzilla keresztülhányta a fél bolygót, 100 méter átmérőben, de mindenki hallotta azt az alapszabályt hogy anyag nem vész el csak átalakul, tehát hova lett a csillió-millió tonna olvadék? Ja igen a stáblista után van hely neki, mert extrát nem tettek oda.
    Az meg bónusz hogy a föld mélyén is van térerő hogy az RGB űrhajó wifin feltöltse az új selfieket a vállalat meghajtójára.
    Ami a bónusz amin beugrott kong a földbe az egy féreglyuk akart lenni? Még szerencse hogy nem az Interstellar díszletében landoltak utána, a másik film stábja nagyot nézett volna.
    Ez a film részemről 5 mechanikus narancsot kap 10 banánból, azt is csak azért mert tetszett a bunyó.
    #értékelés

Új hozzászólás Aktív témák