Új hozzászólás Aktív témák

  • Miklós315

    aktív tag

    válasz bagyulajuve #130063 üzenetére

    Anno láttam, Olmos (Miami Vice emlékek :) ) miatt találtam rá. Nálam - mint film - az egyszer nézhető kategória. De a karakter és eredményei hasonlóan példaértékűek, ilyen példákat kéne mutogatni.

    Sportfilmek - bevallom érdekel a téma, próbálkozok is, de kevés olyan van, ami "mint sportfilm" megáll nálam. Sokkal inkább sport közegű dráma/vígjáték szokott betalálni.
    Azért van néhány kedvenc (előzetesen egy mintalista):
    A pankrátor, A paripa, Draft Day, Emlékezz a Titánokra, Forrest Gump (hehe, csak vicc volt :D , de szeretem), Fújd szárazra édes (kis kakukk), Millió dolláros bébi (zseniális!), Warrior - A végső menet;

    Aztán pár jó/nézhető, de nem kiemelkedő:
    A bajnok, A karate kölyök (a régi első rész: nosztalgiafaktor kimaxolva - irdatlan jól működnek pl. a zenék), A maflás, A nagy kékség, Csontdaráló, Death Race (extrém kakukk), Erőpróba, Flörti dancing, Jég veled (nosztalgia), Pénzcsinálók, Rivaldafényben (szintén kakukk), Szerva itt szerelem ott, Talajfogás, The Gabby Douglas Story, Vitathatatlan 3.

    Szóval van merítés, többről tervezek is majd ajánlót írni, de alapvetően az az ars poeticám, hogy olyan (legalábbis számomra/szerintem) értékes, tartalmas, jól kivitelezett filmeket kívánok propagálni, melyek építő szórakoztatást nyújthatnak. Gőzöm sincs, melyik alkotás mennyire ismert, valószínűleg lesz szórás, de van pár tippem, mik azok a feledésbe merült/soha fel nem fedezett filmek, melyeket illene bedobni a köztudatba.

    [ Szerkesztve ]

    "Szerintem."

Új hozzászólás Aktív témák