-
IT café
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
dtrms
aktív tag
De Gea:
https://www.youtube.com/watch?v=7_KDKlp-4bASzerintem teljesen reális lenne a 91 is. Konkrétan védők nélkül hozta a szezont egyedül.... (jó pontosabban 1 védővel, mert Smalling azért teljesített rendesen, de a maradék 3 védő mintha ott se lett volna).
A videóban látszik is, hogy a helyzetek több mint felénél egyedül maradt az ellenfelekre.Ennek az embernek egy meccsén több bravúrja van, mint más kapusoknak egy szezon alatt (és ez csak félig dicséret, mert ehhez kell egy szánalmas védelem....).
Szerk.: Annyi hogy De Gea, Courtois, Buffon, Navas, Neuer és talán Lloris (EB miatt) közelebb is kerülhetett volna egymáshoz ratingek alapján.
[ Szerkesztve ]
-
dtrms
aktív tag
Ez coin csalásnak számít? Vagy ez most mi? Nem akarok venni, csak a g2a oldal miatt kérdezem. Így nyíltan lehet árulni illegálisan?
Mennyire megbízható a g2a? Merjem innen előrendelni a 17-et?
-
dtrms
aktív tag
Arra van lehetőség valahol, hogy megnézzem összesen mennyi pénzem volt FUT-ban? Amennyit meccsekkel nyertem, játékosokra költöttem stb stb....tehát a jelenlegi FUT-ban mennyi pénzem volt összesen !?
-
dtrms
aktív tag
Valaki tud valamit Matuidi helyzetéről???
Nemrég olvastam, hogy a MU meg akarja venni és hogy 30 millió font körüli összegért menne is, mert Matuidi bejelentette a PSG-nek, hogy igazolni akar. És ugye Mino Raiola az ügynöke neki is.....
Viszont elvileg a Juve is meg akarja venni Pogba helyére. -
dtrms
aktív tag
Egyébként mostanában elkezdtem újra játszani a 16-tal, hogy visszarázódjak a fifába.
És így hosszabb kihagyás után rengeteg hibája van, ami csak most kezdett el idegesíteni, vagy eddig annyira nem vettem figyelembe, nem tudom.Az egyik amit nagyon remélek, hogy az új motor miatt beletesznek az az előnyszabály. Az valami elképesztően idegesítő, hogy felrúg félpályán, de még épp tudtam indítani az emberem, csak mivel szöktettem, ezért nem közvetlenül került hozzá a labda, ezért visszafújja és sokkal rosszabb helyzetben vagyok.
A másik ami most nagyon zavar, hogy az embereim önkényesen össze vissza mászkálnak. A két középső védőmre be van állítva, hogy folyton hátul maradjanak, és soha nincsenek a helyükön. Meg a szélső védőim folyton oldalt változtatnak, meg befutnak középre védekezni. Szóval valami részletesebb állításnak is örülnék, meg esetleg annak is, hogy az emberfogás kerüljön vissza.
Amúgy van itt valaki, aki nagyon vágja a védekezést? Mert örülnék egy kis gyorstalpalónak. Ez a contain, meg fedezés ...stb meg vannak és használom is, de valahogy mindig elmennek mellettem.Akkor a másik a felrúgások...sokszor brutális becsúszásokért se fúj és ez nagyon idegesítő.
A negyedik pedig, ami viszont abszolút csak most szúrt szemet, hogy amikor védekezek és a középső védőt irányítom, akkor a védekező középpályásom HÁTTAL fut és úgy követi a támadó játékost (a CDM-et ilyenkor a gép irányítja).
-
dtrms
aktív tag
válasz LendvaiFeri1 #493 üzenetére
Hát egyébként eddig akartam....mármint a fél csapatot nullának éreztem.
De így hogy jött Mourinho és látom, hogy azok akik eddig gyenge szarok voltak most hajtanak és érdekes módon tudnak focizni is, így megbékéltem egy két játékossal.
Valamint az új játékosokkal nagyon meg vagyok elégedve és érdekes mód az egyik talán legjobb igazolás ez a Bailly gyerek szerintem. Ha így folytatja akkor a PL legjobb védője lesz eszméletlenül jó volt eddig....igaz ez csak 4-5 meccs, szóval még messze a vége. (Abból a 4-5 meccsből 2szer is a meccs legjobbja lett)[ Szerkesztve ]
-
dtrms
aktív tag
Azon a spíler tv-n ne is akarjátok látni......egyszer ránéztem és konkrétan azzal se voltak képben, hogy melyik két csapat játszik, se az edzőkkel, se a játékosokkal. Egyszóval szánalmas a színvonala és nagyjából 1-2 szolgáltató adja.
Itt lehet nézni HD-ban. Angol kommentár, fullos minőség, és soha nem akadt meg még nekem a stream.
-
dtrms
aktív tag
válasz Kristof_94 #518 üzenetére
Ezzel nem lesz probléma! Nekem is ilyen kártyám van és a witcher 3 ment maxon, valamint néztem ilyen Can i run cuccot és az alapján Full HD-n ismán viszi a fifa 17-et (10-ből 8-as értékelést kapott).
Nekem ez van mellette: i5-3570K és 12 giga ram
Adamlukacs: megnzétem a 750Ti-vel is, arra azt írja, hogy még éppen jó lehet, de csak 6-os értékelést kapott. (Ezek az oldalak mondjuk annyira nem mérvadóak szerintem, bár nem vagyok túlságosan hozzá értő )
[ Szerkesztve ]
-
dtrms
aktív tag
A PL elég durván meg fog erősödni fifa-ban.
Brutális játékosok érkeztek és kb alig mentek el.plusz sokan jó nagy up-okat kapnak majd.....
[ Szerkesztve ]
-
dtrms
aktív tag
válasz _adaml21_ #584 üzenetére
Szerintem Marcelo és Busquets nem említhető egy lapon skill tekintetében. (a két linkelt videóban abszolút ki is jön a különbség)
És teljesen reális a csillag különbség.
Busquets full csak labdavezetésben jó és labdatartásban, tehát dribblingben (ami a videóban is látszik szerintem, és itt tényleg a 74 azért kevés neki).
Marcelo viszont sokszor lenyom olyan cseleket, hogy azzal a legtöbb szélsőt megszégyeníti....Ezeket én úgy mondom hogy egyik spanyol óriást se szeretem. Szóval teljesen objektív vagyok a témában.
(+ szerintem Busquetsnél a pass is le van húzva egyébként eléggé)
-
dtrms
aktív tag
válasz szupersanyi #598 üzenetére
Teljesen egyet értek!
Én is így gondolom.
(Bár szerintem a full ratingje reális...a statjai viszont tényleg kicsit le vannak húzva bizonyos pontokon) -
dtrms
aktív tag
válasz Citroware #610 üzenetére
Én attól tartok, hogy ez azért van, mert jóval több zsetont lehet majd szerezni az új rendszer miatt....VISZONT emiatt a jobb kártyák magasabb ratinget kaptak és sokkal drágábbak lesznek !!!
Viszont, ahogy értelmeztem a videók alapján, csak azok fognak nagy pénzeket kapni a győzelmekért, akik nagyon jók. Ergo a nagyon jó játékosoknak lesznek nagyon jó lapjaik....vagy a pénzeseknek.És igazából csak az áruk lesz sokkal magasabb, de nem lesznek sokkal jobbak.
Pl Chiellini +1-et kapott fullba, de pace -3, shot -1, pass -3, dri, def 0-0, és phy +1..... -
dtrms
aktív tag
Pogba egy szörnyeteg lett meg 5* skill
Plusz De Gea és Ibra is 90+ os értéket kap ezek szerint.
Azt hiszem idén egy szimpla United kerettel fogok nyomulni végre
(pár játékossal kiegészítve persze).
De Rashford és Martial is nagyon durva lett, valamint azt hallottam/láttam, hogy Memphis is 82-es lesz, Miki meg 85-86 körül, Smalling 85, Bailly 82 (ő a személyes kedvencem lett a való életben), és Shaw is 80körül lesz, de már a tavalyi 77-es lapja is nagyon jó volt szerintem.[ Szerkesztve ]
-
dtrms
aktív tag
Egy játékos tudását/értékeit nem az befolyásolja, hogy a klubja hány kupát nyer.
De Gea nem tehet róla, hogy a csapatnak 3 évig zsinórba rossz edzője volt és a csapat csak lefelé épült. Ennek ellenére ő még is maximálisan teljesített, sőt 120%-on volt.
A United konkrétan neki köszönheti, hogy az elmúlt 3 évben nem a tabella legvégén végzett a csapat. Tavaly például csak miatta sikerült európai kupáig jutnia a csapatnak és ő kapta a legkevesebb gólt.
Valamint, ha megnézed például a tavalyi év összefoglalóját róla....egy meccsen több óriási bravúrja volt, mint a legtöbb kapusnak egész évben. És ez azért is volt, mert egy Smalling állt csak előtte és ő egyedül kevés volt, de De Gea így is amit lehetett kifogott...sőt még azokat is sokszor amiket nem is lehetne.Ez a tavalyi éve. Ha megnézed látszik, hogy milyen botrányos védelem volt előtte...a helyzetek felénél 1-1 be volt a csatárral és így ért el a csapat EL indulási lehetőséget.
+ részemről ez nem támadás, pusztán ténykifejtés (mielőtt bárki vita indításnak érezné)
[ Szerkesztve ]
-
dtrms
aktív tag
Szerintem a jó játékosoknak ugyan úgy jó lenne. A rosszabbaknak most se olyan jó, de tény hogy kicsit meg lettek húzva (de várjuk ki a végét, lehet az EA tud valamit )
Szerintem:
De Gea 91 reális, ha a többi kapus értékeit is figyelembe vesszükShaw 80 reális, sőt egy 81-82 is benne lehetne, csak sajnos tavaly nem játszhatott sokat
Bailly 82 reális
Smalling 85 reális
jobb szélről fogalmam nincs, Darmian 80 körül lenne reális és Valencia is 79-80Pogba 88 reális
Schweini max 82
Fellaini 79
Rooney max 84, de ő tuti 86-ot fog kapni, aminek örülök de szerintem se reális
Mata 84Martial 82
Memphis 81 maradna nálam (szezonjától eltekintve!)
Miki meg 84-85Ibra meg 90, de most kinézem, hogy a 91-et is megkapja
Szóval szerintem annyira nem lettek túlértékelve, figyelembe véve, hogy a legtöbb játékos kapott up-ot. Tehát akik jobbak bizonyos játékosoknál, azok jobbak is maradtak.
Szerk.: egyébként akik 85 fölött vannak azok mind most jöttek! Kivéve De Gea.
[ Szerkesztve ]
-
dtrms
aktív tag
Igen Bailly-ről senki se hallott
Igazából én se és amikor bejelentették őt, elég mérges is voltam, hogy nem valami világklasszis védőt hozott mikor egyetlen rendes védője van a csapatnak.
Viszont amikor láttam játszani egyszerűen ledöbbentem az emberen.
Csak azért írtam a 82-t reálisnak mert azon a 4-5 meccsen amin láttam játszani nagyon meggyőzött (és abból 3-szor választották a meccs legjobbjának!!!!).Jelenleg őt tartom a United legjobb igazolásának. (Mindent figyelembe véve)
Nagyon gyors, higgadt és erős védő...de még technikásnak is mondhatni, bemutatkozó meccsén kiosztott utolsó emberként félpályán egy esernyőt.
Egyszerűen nem tud hibázniBár ezek elhamarkodott kijelentések részemről nyilván, mert így a szezon elején ezt nem lehet leszűrni, de amit látok az nagyon meggyőző.
-
dtrms
aktív tag
Igen igen.
Én is azért írtam, hogy ez még korai kijelentés.
Angliában a legtöbben jól kezdik az első 3 mecset mert nyáron kezdődnek és az még oké....aztán jönnek az esőzések meg a szokatlan időjárás és elvesznek a formák.
Tavaly Darmian is és Memphis is így járt...és LVG ki is rakta őket elég hamar, szóval esélyük se volt belerázódni.
Remélem Bailly nem jár így, mert nagyon tetszik a játéka. -
dtrms
aktív tag
Egyébként ha jól emlékszem, előző években a top10-et egyszerre adták ki nem !?
Lehet, hogy most valami nagy cuccal készülnek.
Én simán el tudom képzelni, hogy Neymar megelőzi Messit, ezért ez a nagy felhajtás a top 3-nak
Messi - Neymar - CR sorrenddel mondjuk.Nem azt mondom, hogy én így látom őket vagy valami, mert én egyik játékost se szeretném most értékelni, meg állást foglalni. Csak mint nagy meglepetésnek gondolnám
+ és Neymar csk-ként megnyerte az olimpiát, valamint Messi helyett vitte a Barcát, mikor sérült volt.
[ Szerkesztve ]
-
dtrms
aktív tag
válasz LendvaiFeri1 #716 üzenetére
aaaaaazt a k***a
De ronda lett így ez a Messi. Mármint a szőke hajjal nincs bajom, az talán még stílusos is lehetne neki. De ez a vörös szakáll valami eszméletlenül borzasztóNem értem miért növeszt valaki szakállat, ha nem tudja viselni és ilyen borzalmasan néz ki.
SZERK:
BENNE LESZNEK A BRAZILOK A FIFÁBAN !!! (vagy ez csak nekem új, hogy visszakerültek !??)
[ Szerkesztve ]
-
dtrms
aktív tag
válasz Rypejakten #720 üzenetére
Az igazság az hogy tényleg nem tudtam. A rest of-ot meg se szoktam nézni, mert FUT-ba se kerülnek be és karriert se lehet velük játszani.
Igazából az lenne a jó ha karrierben lehetne tőlük is igazolni, valamint ifiket felfedezni ott is.DEEEE a legjobb az lenne, ha magyarokat is lehetne felfedezni ifi akadémián Így EB után megérdemelnénk ennyit a fifától.
-
dtrms
aktív tag
Olyan összefoglalója nincs valakinek hogy a workratek in-game hogyan működnek ?
Vagy röviden nem tudná valaki leírni nekem ?Most ilyenre gondolok, amit fentebb olvastam, hogy ha nem H/x a wr, hanem M/x akkor jobban használható kis passzos játékra !??
Ezt azért ide, a 17-es fórumba írom, mert akkor ezek alapján tervezgetném a kezdő csapatot.
+ arról van infó, hogy mikor kerül ki a teljes adatbázis? Futheadre
-
dtrms
aktív tag
válasz _adaml21_ #758 üzenetére
Találtam pár oldalt, ahol le van írva. Mindjárt elolvasom és lefordítom, meg összeszedem rendesen.
WORK RATES:
Azért fontos nagyon, mert sok esetben a nem megfelelő WR miatt elhagyják a pozíciót a játékosok.
Például, ha egy csatárnak magasabb a védekező értéke, akkor sokat fog visszalépkedni és nem lehet rendesen indítani, mert sokszor beragad majd hátul vagy ha egy védőnek magasabb a támadó értéke, akkor jobban nyomást fog gyakorolni a mezőnybe és sokat fog felfutni, így hátul kevesebben lesznek, ha esetleg nem ér vissza. A másik fontos eset, hogy a védő párosoknak nem jó ugyan olyan WR-tel rendelkezni. Legrosszabb az ha mind a kettőnek magasabb a támadó értéke, mert akkor sokszor lesz üres a helyük.H/H - Támadásban is és védekezésben is maximálisan megpróbál majd helytállni, ezért ebben az esetben nagyon fontos, hogy nagy stamina-ja legyen, mert sokat fog futkározni. Veszélye, hogy a posztját sokszor elhagyja.
H/M - Inkább a támadásban segít, jobban beindul a labdákkal, illetve nyomást helyez támadásban, azonban a védekezésből is kiveszi a részét.
H/L - Csak támadásban hasznos és nem védekezik. Például ha csatár, akkor az összes labdára beindul, de nem fog visszalépni egyáltalán. Vagy ha szélső akkor fent marad sok esetben és nem lép vissza (pl ha szélső hátvéd, akkor is sokat jár majd fel és fent tud ragadni.)
M/H - Támadásban próbál segíteni, megy a labdákra/labdákért, de inkább a védekezésben veszi ki maximálisan a részét.
L/H - Csak a védekezésben vesz részt.
Posztokra lebontva:
ST: Legjobb a H/M vagy H/L, mert ezekkel megpróbál minden labdára beindulni és úgy helyezkedni, hogy megjátszható legyen. Ha H/M, akkor vissza-vissza lépked valamennyire, hogy a passzjátékba is beszálljon, de ha H/L, akkor inkább csak az indításokra vár és nem hogy védekezni nem lép vissza, de nagyon a passzolgatásba se fog beszállni. Jó még az M/L wr is, mert ezzel kicsit hátrébb helyezkedik el, hogy beszálljon a passzjátékba, de védekezni nem fog és a magasabb támadó érték miatt be is lehet indítani. Csatároknál inkább visszavont pozícióban érdemes a H/H wr-t használni, tehát CF vagy CAM pszton.
Kerülni érdemes: bármelyik olyan játékost, akinek a védekező értéke nagyobb.LW/RW: Itt a leghasznosabb a H/L, de ez már játékstílustól is nagyon függ. A H/L esetében fent marad és bármikor megjátszható, csak utasításra (instruction) fog visszalépni viszont még így se száll be rendesen a védekezésben. A H/M esetében visszalépked labdákért és beszáll a passzjátékba, de várja az indításokat is és bármikor indítható. A H/H is nagyon jó tud lenni, csak akkor figyelni kell arra, hogy a két szélen különböző wr legyen, mert előfordulhat, hogy mind a ketten hátul maradnak; valamint egy 85+ stamina kell hozzá. (plusz: ha valamelyik szélső H/H wr-es, akkor nem jó ugyan arra az oldalra olyan szélső védőt tenni, akinek a támadó értéke H, mert felborulhat a rendszer és előfordulhat, hogy kontráknál pl a védő lesz feljebb és ő indul be).
Ha a védekező értéke magasabb egy szélsőnek, akkor azok hátrébb fognak helyezkedni és beszállnak teljes mértékben a védekezésbe.CAM: H/L, H/M és M/M az elsődlegesen ajánlott, mert így még a védekezésbe is beszáll, de inkább a támadásokat fogja segíteni. A H/H érték esetén fel alá fog futkározni, tehát érdemes a középpályát (és a csatárt esetleg) hozzá hangolni, hogy ne legyen üres a posztja. Tehát a csatárnak ne L védekező értéke legyen és/vagy a középpályán legyen olyan aki vissza lép (tehát nagyobb védekező érték) és olyan is aki esetleg felfuthat a helyére (nagyobb támadó érték).
CM: Itt a legjobb a H/H, mert akkor mindenbe beszáll. És a középpályások esetében nincs az, hogy a csatár vagy a védő helyére fut be 'H' értékkel. H/M esetén inkább előre fele fog játszani, M/H esetén pedig inkább védekezni fog majd. Ami még működhet, de nem érdemes erőltetni, az az M/M, ez már kicsit "lustább" és nem túl aktív középpályán. Passzolgatós játékhoz jó lehet, de akkor mindenféleképp hozzá kell igazítani a többi játékost.
Kerülni: bármiféle "L" értéket kerülni kell. Ha a támadó érték "L", akkor nem fog egyáltalán feljátszani és ha a védekező érték "L", akkor pedig a védekezésből nem veszi ki a szerepét.CDM: Itt a legjobb az M/H vagy L/H. A lényeg hogy a védekező értéke legyen magasabb. Nyilván az a legjobb ha ez "H".
Kerülni: "L" védekező értékkel rendelkező játékost, de gondolom ez azért egyértelmű : )CB: Ez egy elég összetett helyzet, ugyanis párokban érdemes gondolkodni. Két azonos wr-tel rendelkező CB-t nem érdemes használni, mert akkor ugyan úgy fognak mozogni és helyezkedni, tehát ha az egyiket kijátszotta az ellenfél, akkor lényegében mind a kettőt kijátszotta. Legjobb az L/H vagy az M/H, de nagyon jó tud lenni az M/M is. Az L/H esetében egyáltalán nem vesz részt a támadásban, tehát mindig hátul marad a helyén. Az M/H-nál pedig előre fog néha lépkedni beszállni a passzjátékba, de mindig visszaér majd. Azért érdemes a különböző érték, mert ha mondjuk mind a kettő L/H akkor az a két játékos végig hátul marad és egyrészt nem szállnak be a játékba, másrészt nem fog az egyik egy sorral feljebb szerelni, tehát végig egy vonalban maradnak így ha az egyik mellett elment az ellenfél, akkor már nem marad mögötte védő és csak utána futni tudnak ketten is. DE ha az egyik L/H és a másik M/H, akkor az M/H feljebb fog helyezkedni, hogy várja a passzokat, ezért ha az ellenfél támad, akkor ő egy sorral feljebb fog elkezdeni védekezni és ha el is mennek mellette, utána még ki kell játszani azt aki végig hátul volt, tehát az L/H értékűt, viszont ő feltudja tartani addig amíg a másik is visszaér.
Kerülni: azokat, akiknek a védekező értéke alacsonyabb mint a támadó. És érdemes kerülni a H/H védőket is, mert akkor nagyon sokat fog előrelépkedni és lényegében a CDM posztján fog játszani. Olyan rendszerben azonban jó lehet, ahol 3 CB van hátul (ebben az esetben akár nagyon hasznos is lehet).LB/RB: Ezen a poszton a leghasználhatóbb a H/H vagy M/M, mert akkor ugyan úgy fogja végezni a két feladatát. De ez a poszt is nagyon játékfüggő. Például ha valaki hátul tartja őket, akkor érdemesebb az hogy nagyobb legyen a védekező értéke mint a támadó, hogy ne fusson fel csak úgy, az utasítás ellenére. Ebben az esetben akár az L/H is jó.
H/M esetén inkább felfelé fog játszani, és nem biztos, hogy egy kontránál időben visszatud érni a posztjára.
Kerülni: H/L, ugyanis akkor sokszor előfordulhat (elő is fog fordulni sokszor!), hogy fent marad és nem lesz a helyén senki vagy ami még rosszabb, hogy a CB kifut szélre....ezzel pedig borul is az egész védelem.Persze mint mindenben itt is vannak kivételek, és lehet hogy a WR ellenére teljesen máshogy fog viselkedni egy játékos, szóval azért érdemes próbálgatni olyanokat is aki nem az adott posztra legalkalmasabb WR-tel rendelkezik.
Remélem ez egy elég jó és részletes leírás és tudjátok majd használni ti is.
-
dtrms
aktív tag
válasz Citroware #761 üzenetére
Ott van az is! A "kerülni" rész legutolsó mondata.
De ezt egyébként én csak lefordítottam, szóval akinek van hozzáfűzni valója az tegye meg, mert ezeket nem tapasztalatból írtam.Az EA forumán találtam, ha jól emlékszem.
Szerk.: vagy te most a szélső védőkre értetted?
Mert szélső védőknél én pl úgy játszom, hogy mindig fent vannak, szóval az akár a kétvédős rendszernél is tud működni, de akkor gyorsak kell legyenek, hogy visszaérjenek és manuálisan kell őket visszafuttatni. (Legalábbis én ezt tapasztaltam).[ Szerkesztve ]
-
dtrms
aktív tag
-
dtrms
aktív tag
Amúgy nem tudom mennyire nézegettétek eddig azt a pár lapot ami kijött....de a Bayern kicsit brutális lett.
-10 játékos van 86 fölött (ebből 3 van 90 fölött)
-van 3db 5* skilles, és azok ráadásul nem a 86 fölöttiek (ja de Ribery igen)Egyedül a jobb szélső védőjük gyenge (Lahm) és ő is csak azért mert lassú....
De ez brutális:LM: Costa 84 ( 92-es pace és 5* skill) / Ribery 86 (5* skill)
ST: Lewa 90 (holtversenyben második legjobb csatár)
RM: Robben 87 és gyors....CAM: Müller 87
2 CM: Vidal 87, Thiago 84 (5* skill)
LB: Alaba 87 és ő a legjobb balbekk
CB: Hummels 87 és Boateng 90 (legjobb védő)
RB: Lahm 88 (számok alapján legjobb jobb szélső védő....aztán kitudja lehet nem lesz gáz a lassúsága se)GK: Neuer 92 (Legjobb kapus)
....így statok alapján jobb, mint a Barca és a Real együtt
Szerk.: és akkor majd ezekhez még jönnek az Aubák meg Reus-ok
[ Szerkesztve ]
-
dtrms
aktív tag
válasz Rypejakten #778 üzenetére
Hát amúgy kinek mi....
Én kipróbáltam a Serie A-t, de nagyon nem jött be. Amiket ti is itt közé tettetek kereteket szinte mindet. Pogbán kívül az összes játékost megvettem, akiket írtatok és semmi :/ Egy két játékos persze nagyon bejött, de hiányos maradt a keret nagyon. Akik beváltak: Dybala, Chiellini, Sandro, Evra és Nainggolan (ő nagyon).A német bajnokságot nem próbáltam, de amikor német csapatok ellen játszom, akkor nagyon nehéznek érzem. Általában a német keretektől szoktam kikapni (java részt).
Az olasz és Spanyol ligás kereteket nem érzem olyan nehéz ellenfélnek (persze van kivétel!!!).
Én egyébként egy olyan kerettel tolom, hogy 4-3-2-1 (Kapu: Neuer, Védők: Alaba, Boateng, Ramos, Carvajal, középpálya: Vidal, De Bruyne, James R., támadók: Sanchez, Agüero és Willian). -
dtrms
aktív tag
A Serie A-val mi történt? Új nevet kapott a liga vagy csak az EA-nek már nincs meg a név?
Calcio A néven van fent a hivatalos oldalon. itt -
dtrms
aktív tag
válasz szupersanyi #926 üzenetére
Ez mennyire lehet tuti lista??
Walcott nem került be a legjobb 21-be? Tavaly is pl 96-os volt....... -
dtrms
aktív tag
Nekem a 16-ban Smalling volt az egyik legjobb védőm. Szerintem ő nagyon jó mert erős is és gyors is.
A 17-ben elvileg 85-ös lesz Smalling és 82-es Bailly.
Shaw meg tuti 80-as. (ez már kiderült)
Szóval szerintem egy Shaw - Smalling oda jó is lenne.(És Shaw még hozná a zöldet is Sterlinggel)
[ Szerkesztve ]
-
dtrms
aktív tag
Meg szerintem rendkívül idegesítő is. Így mikor kijön a teljes adatbázis nem lesz mit "felfedezni"....legalábbis én ezt érzem.
A top 50, meg a top 20 ligás játékosok még oké. De a többi engem zavar. Plusz a gyorsaságoknál csalódtam kicsit, hiányolok pár játékost, akik bőven 95 körül lehetnének... -
dtrms
aktív tag
Szerintem kapásból 10 jobb védőt feltudok sorolni a PL-ből.
Én nem hogy a világ top 10-be de a PL top10 DEF-be se tettem volna be... na jó oda max, de max 85-ös defPlusz Pace 27 !? zseniális....nem is tudom hogy lesz e nála lassabb a fifában, én még 40 alatt se nagyon láttam, nem hogy 30 alatt
[ Szerkesztve ]
-
dtrms
aktív tag
válasz szupersanyi #1003 üzenetére
Amúgy ezen a listán Blind kéne az első legyen !!
95-ös DEF és 90-es reaction !!! (és ez most az alsó határa a reális értékeinek )[ Szerkesztve ]
-
dtrms
aktív tag
Egyébként tegnap Fellaini bizonyította, hogy miért került a PHY listán az első helyre !!!
Kiütötte Kolarov fogát ..... (nem tudom ezt tudtátok e) itt a kép -
dtrms
aktív tag
Amit linkeltél abban meg van csillagozva! Szóval lehet, hogy szerda a PS.
The EA SPORTS™ FIFA 17 Demo will be released on September 13 on Xbox One, Playstation 4, and PC*.
*Please note: The launch of the FIFA 17 Demo varies depending on platform & location. Release date subject to change without notice. Follow @EASPORTSFIFA for additional updates.
-
dtrms
aktív tag
-
dtrms
aktív tag
Bocsi hogy más témát dobok be, de ma nem jött újabb top lista ugye??? Már csak azért mert ma kellett volna a pass.... és akkor reménykedhettem volna, hogy holnap reggel teljes lista
-
dtrms
aktív tag
válasz szupersanyi #1246 üzenetére
Azért nincsenek a listában mert nem a Unitedban játszanak idén Januzaj Sunderlandben van, Borthwick a wolverhamptonban, Pereira pediglen a Granadában.
A sebességekkel meg egyet értek !!! Az hogy Shaw és Valencia nincsenek a 90 környékén az vicc! Valencia pár éve a liga leggyorsabbja volt (végsebessége). És idén is elképesztőek. A city elleni meccsen megfutották Sterlinget, aki 93 -at kapott azt hiszem....
Egyébként hivatalosan a csapat leggyorsabb játékosa tavaly Martial volt. De Smallingról nyilatkozzák folyton hogy ő az egyik leggyorsabb (ez csapaton belül).
Mkhitaryan viszont reális szerintem. Ő annyira nem gyors, legalábbis nem erőlteti a dolgotÉs a védő páros szerintem nagyon jó lesz, Smalling M/H (végre nem M/M) és Bailly meg H/M, szóval kiegészítik majd egymást.
[ Szerkesztve ]
-
dtrms
aktív tag
válasz LendvaiFeri1 #1248 üzenetére
Ez ennyi! Ehhez nem is fűznék semmit
Én már a top 100 pace listánál is kiborultam egyszer.....Vardy? Majdnem 36km/h a sebessége (tavaly ezt több meccsen is hozta !!!). Bale meg Auba ugyan olyan gyorsak (37km/h).
Walcott? stbstb -
dtrms
aktív tag
Demó alapján nekem nem volt nagy durranás Ibra. Rashford jobb komolyan Nagyon gyors és mozgékony, míg Ibra egy tank. Aki olyan stílusban játszik, hogy csatárnak van tankja annak tuti nagyon fog tetszeni, mert nálam nem nagyon tudták feldönteni se és mindenkitől elvette, de nagyon könnyedén lefutják. (Legendaryn játszottam demóba).
Olyan kb mint Higuain (csak nála lassabb).
[ Szerkesztve ]
-
dtrms
aktív tag
Abban Ramos nagyon brutális. Legalábbis demó alapján és csak szögletekből.
Mármint tuti amúgy is, csak én nem igazán adok be oldalról magas labdát úgyhogy nem tudom .
Ez a földre lefejelés nagyon jó cucc....erős is a fejes és viszonylag pontos is.Szupersanyi: Ja az úgy tuti. Pereira-nak ráadásul a szabadrúgásai is jók és nagyon jól mozog. Azt sajnálom, hogy ilyenkor több akadémista nem játszható legalább karrierben. Van egy fiatal srác az akadémián aki nagyon brutálisan cselez. (ha találok videót belinkelem)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest