Aktív témák

  • egle

    tag

    válasz terkaz #4098 üzenetére

    Na akkor. Csak hogy ne mondják hogy mindig ugyanazt írom, szóval. :)

    Én szintén Gödöllőn lakom és hát csak gratulálni tudok neked kedves sorstársam a 150 körüli pingjeidhez, nálam ugyanis ez az érték 300 de inkább 400 felett van, hétköznap kora délutántól estig, de van hogy hajnalig is néha, hétvégén meg 0-24 -ig.
    Namost, ma felhívtam őket hogy akkor most hogy is van ez, nálam 1 rakás szar a net, fizetek érte 15.000-t havonta és megy 30-40 kbyte/s -al, miért is?
    Mondom a csókának, figyeljetek már arany drága gyermekeim, az Invitelnél 9000 akárhányszáz forintért lehet előfizetni 1 megás ADSL -re, akkor miért is kell nekem kb. 15.000-t fizetnem a ti 40 kbyte/s -os vonalatokért?
    Annyi volt a válasz hogy hát továbbítja a hívásomat, és majd a műszakiak megnézik és... mondom figyelj már öreg, ne akarjál már lerázni, múlt héten 3 alkalommal lett továbbítva a hívásom, előtte lévő héten szintén 3-4 alkalommal lett továbbítva a hívásom. December közepe óta ez van. Miért van az hogy egyszer bejelentem a problémámat, és nincs kijavítva a bejelentésemtől számított 3 napon belül? Miért kell nekem még hetek múlva is telefonálgatnom hogy a "tisztelt" urak végre megmozdítsák a valagukat és végre történjen már valami? Egyáltalán, miért van az hogy egy hibajelenség 1 hónap eltelte után is fennáll, létezik, és semmi előrelépés nincs az ügyben?
    Na erre nem tudott mit mondani, csak a szokásos sablon szöveget, ezen a ponton elköszöntem és leraktam a telefont.

    Tehát mindenki, aki esetleg azon gondolkozik hogy a fiberrel akar szerződést kötni, vagy hosszabbítani, annak csak annyit mondhatok hogy ha lehet, akkor ne tegye. 4 év fiberes tapasztalata beszél belőlem. Inkább ne legyen netje, de a fibert nagyon hamar el kell felejteni, teljesen mindegy hogy mibe kerül. Hidjétek el, a velük való szerződés CSAK és kizárólag nekik lesz nyereséges, TE csak és kizárólag veszíthetsz egy ilyen szerződéssel. Nemcsak pénzügyileg, hanem idegileg is egy nagyon-nagyon megterhelő dolog.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák