Aktív témák

  • egle

    tag

    válasz BandiHUN #3746 üzenetére

    Engem 2 dolog zavar, de azok nagyon.
    1: Miért nincs kijavítja lassan 10 nap eltelte után sem? (dec.23. előtt hónapokig semmi gondom nem volt, néha leesett a sebesség, de csak percekre, utána hozta azt amit kellett.)
    2: Miért van az hogy nem lehet egy hálózatot normálisan megépíteni, karbantartani, üzemeltetni? Olyan jelingadozások vannak a hálózatban, hogy hihetetlen. Egyik pillanatban 90-110ms, másodpercek múlva 350+, aztán megint 160, aztán megint 600-700.
    Elhiszem én hogy a fibernetnek kellett a pénz hirtelen, és ezért gyorsban összecsaptak egy hálózatot amivel szinte csak a gondok vannak. De kérdem én, évek teltek el azóta amióta pl. megjelentek itt Gödöllőn. Ennyi idő után sem volt egyetlen lehetőség arra hogy normálisan legyen megépítve az, amiért pofátlanul nagyon sok ezer forintot elkérnek?
    Másik dolog, amit mondtál, a Fogyasztóvédelem. Nos én pl. nem fogok még egy ilyennel is hetekig, hónapokig szórakozni. Van itt még egy Invitel is mint írtam régebben, aztán fiberneték majdcsak észreveszik magukat, amikor hogy-hogynem de valamiért hirtelen elfogynak az előfizetők.

Aktív témák