Aktív témák

  • egle

    tag

    Először is fogalmazzuk meg mi az hogy szolgáltatás, mert amit ők művelnek az köszönő viszonyban sincs ezzel a fogalommal. Az hogy szolgáltatok valamit, akkor az a valami működik, foglalkoznak vele, és ha probléma fordul elő akkor kijavítják a lehető leghamarabb. Nálam valami ilyesmit jelent, de lehet hogy én vagyok képzavarban, és az a helyes amit ők művelnek. Jobban belegondolva kis országunkban ez a fajta hozzáállás teljesen megszokott, miután fizettél kb. senkit nem fog érdekelni hogy mi a problémád.
    Mellesleg most mértem sebességet megint, kőkemény 1100 kbit/s, a 8192 helyett. Soha nem fogom megérteni miért jó az, hogy azokkal b***nak ki akikből fent kellene tartani a cégüket, akiktől a fizetésüket kapják. Meg azt sem fogom megérteni soha hogy mire fel gondolják azt, hogy amit csinálnak az jó és helyes. Persze tudom én, ha az ügyfél már fizetett, utána ki a francot érdekel hogy megy-e a netje úgy ahogy kellene, örüljön annak hogy egyáltalán van neki.
    Megkérdeztem pár külföldi ismerőst, pl. WoW -on belül, hogy náluk hogy is vannak ezek a dolgok. Az egybehangzó vélemények kb. olyesmik voltak hogy, "most 170ms a pingem, de ez most elég magas mert sokan használják, amúgy átlagban olyan 50-60 körül szokott lenni." Ehhez már nem fűznék több kommentárt....

Aktív témák