Új hozzászólás Aktív témák

  • pn4hvq

    senior tag

    válasz Snoop-y #5366 üzenetére

    Egyelőre annyit sikerült letesztelnem, hogyha a tanár csinál egy kurzust és abban létrehoz egy bejegyzést egy képet mellékelve, akkor ez a kép bekerült a tanár Drive-jának a Classroom\kurzusneve mappájába. Ez a kép nála lesz "fizikailag", amíg nem törli.
    Pistike hozzászól ugyanehhez a kurzushoz és csatol egy másik képet, amin éppen fejen áll, mert ez a feladat. Ez a kép Pistike Drive-jának a Classroom\kurzusneve mappájába kerül, és magánál a kurzusnál a bejegyzésben csatolmányként látszik "bélyegképként".
    Kipróbáltam, hogy akár aktív a kurzus, akár archiválva van (ez annyit tesz, hogy nem tud hozzászólni senki a kurzushoz), a következőt: Pistike Drive-ján helyhiány lesz és elkezd törölgetni. Letörli a fejenállós képet, és kiűríti a Drive kukáját is, ezzel vélgleg eltávolítja a Drive-járól. És itt jön az érdekesség: a kurzusnál szintén eltűnik a fejenállós kép Pistikéről -> vagyis a Classroomban csak egy másik Drive-on lévő hivatkozás van tárolva, nem maga a csatolmány, ugyanúgy, mintha pl. egy Youtube videó linkje lenne. Innentől ezt nem lehet archiválni, mert a diákok a saját dolgaikat bármikor törölhetik.
    Az adattárolás/adatkezelést aláírom, de egyelőre örülök, hogy élek az elmúlt két hét elmúltával, de köszönöm, hogy figyelmeztettél a témára :R .

Új hozzászólás Aktív témák