Új hozzászólás Aktív témák

  • Penge@Borisz

    tag

    Nagyon végigszaladtok a játékon. Nekem 116 órám van benne és még csak 99,55%-on vagyok. :D Ok, ebből pár óra volt olyan, hogy csak a főmenü ment, mert otthagytam a gépet, elmentem otthonról meg ilyenek, de a 100 órát játékidőben biztosan megütöttem. Ebben benne van egy teljes outpost reset, másodjára csak kést és nyilazást használtam.

    A 100%-hoz hiányzik még két Shangri-La küldi, de azokat nagyon utálom, rosszul voltam a két hülye, Yoggi és Reggie (alapvetően értelmetlen és céltalan) küldetéseitől is. Tudnám értékelni, ha a következő részben hanyagolnák az ilyen drogos és misztikus hülyeségeket. Willis felbukkanása viszont nagyon odatett, az ő feladatai közül egy-kettő még egész élvezhető volt.

    Szóval hiányzik a két Shangri-La, és el kellene érnem az Arénában a 10-es rankot ahhoz, hogy megszerezzem az utolsó fegyvert, de ehhez sincs most kedvem, ezt a részt is színtiszta idiotizmusnak tartom. Ja, meg nem használtam egyetlen egy járművet, de nem tudok rájönni arra, melyik lehet az. Talán a hómobil, de mivel nincs több Himalájás küldi, azt vélhetően végképp buktam.

    Ezen kívül mindent kipörgettem, összes fegyver megvéve - egyet kivéve, amit említettem -, felszerelve, festések hozzájuk megvéve, pénztárcában ott figyel a max 5 milla, mindent összegyűjtöttem, szóval amit lehetett, megcsináltam. De azért még elleszek vele kb. 10-15 órát. :D

    [ Szerkesztve ]

    "A kihívások nem arra valók, hogy győzz, hanem arra, hogy megtudd, milyen ember vagy." - Bud Spencer

Új hozzászólás Aktív témák