Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz $p@rr0w #2876 üzenetére

    MEGCSINÁLTAM!!! :Y :C :))
    Megvan az összes figura!
    Mondtam én, hogy csalás: ini-alapra visszatéve, HDR és élelmosást levettem, a grafika totál szétesett, csak színes háromszögeim voltak, 3X restart után sikerült eljutnom a wkml melletti templomhoz, és bejutottam, de hiába mentettem, kidobott onnan is (még a mentést is eltüntette!!! :Y ), aztán utána másodjára bementem, és megvolt a baba (tisztára mint egy bonyolultabb kódfejtés). Hogy miért csalás ez a játék részéről? Hát csak mert utána visszatettem a maximált init-t, HDR-t, AA-t, és simán oda tudok menni, akár be is az alagsorba, egyszer sem dob ki, szóval direktbe nem akarta, hogy meglegyen! Hogy rohadjon meg, aki írta! :(( :W

    Amúgy akkor most vége? Semmi küldetés, asszem 56 van teljesítve, 240 ujjat leadtam, most már csak barangolhatok, ha össze akarom hozni a 37. szintet? Max. enklávéseket lehet irtani, mutánsokat és egyebeket eltakarítottam, persze néhol visszarakja ezeket is.

    Rótcsájdnak mennyire van értelme mázsaszám hordani a szenzorokat + a fényképezőket? Mindig csak azt mondja, hogy talán hónapok múlva újra kész lesz a robot.

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák