Új hozzászólás Aktív témák

  • Jakuu

    őstag

    válasz #52815360 #1821 üzenetére

    Azert ne kelljen mar a tobb mint tiz evnyi jatektapasztalatommal, osszehasonlitanom magam egy valoban kezdovel. Nem, visszaterokrol, nem oldies jatekosokrol, hanem a valodi uj jatekosanyagrol beszelunk.
    Hiszen en manapsag is ugy megtermelem uj karakterel a 21 napos triallal a plexet, hogy lv2 agentezesen (igen jol latod lvl2 es megtortent esetrol irtam) kivul mast nem csinalok 0-rol indulva lootolas nelkul. Igaz ahhoz meg nekem is merhetetlen jatekorat kell jatszanom napi szinten.
    Na de mas merhetetlen jatektapasztalattal rendelkezni es mas ujkent belevagni az evebe, foleg ha azt is szamitasba vesszuk, hogy rengeteg jatekosnak 2-3 oranal tobb ideje nincsen is jatszadozni.

    A kezdok illetve a jatekos legnagyobb ellensege meg a monotonizmus , hogy a jatek unalomba fullad, mert nem ismeri fel a lehetosegeket, vagy ha nincs eleg penze es allandoan farmolnia kell, vagy banyaszni es kozben nem halad elore, es a fun reszet emiatt nem tudja felfedeni a jateknak.

    Gank volt 2 evvel ezelott is 65k jatekosnal es scam is, ellenben az utobbi evekben elkezdett hulye valtoztatasok nem voltak, ami sok jatekost eluldozott a jatek kozelebol. Persze patcheknel vissza is szoktak jonni, de ez mar altalaban a leszakado reteg, akik par honaputan ujra elhagyjak a jatekot es par patch utan mar nem is erdekli oket a valtoztatas.

    Mint irtam ezt a jatekot nagyreszt, leginkabb az oreg jatekosok tartjak fent. Biztosra veszem hogy ha felmerest vegeznenek, kiderulne hogy az oreg jatekosok es altjaik jocskan a tobbseget teszik ki a jatekon belul es az utanpotlas az uj jatekosbol sokkal kevesebb, mint azt sokan gondolnak, mert ki tudja a jatekon beluli ujonnan krealt karakterek kozul ki egy alt es ki egy valodi kezdo.

Új hozzászólás Aktív témák