Új hozzászólás Aktív témák

  • xtremetuning

    addikt

    Sziasztok Guruk !

    (Talán...) HTPC-re lenne szükségem.

    Fő felhasználási terület : hd mkv, blu-ray iso menüvel, hd hang lejátszása lehetőleg high-end közeli minőségben.Tudjon lemezborítókat hozzárendelni a filmekhez, katalogizálni, de gondolom ez szoft kérdése csak. Jelenleg egy hdi dune bd prime-ot használok, ezt kellene mindenben (kép,hang) túlszárnyalnia. Fogyasztás nem érdekel.

    Vetítőre küldjön hdmi képet 2d-ben. Hd hangot hdmi-n és coaxon egyaránt tudjon. Tudom, hogy coaxon csak a dts 'core' jön, de ez nem probléma.
    Fontos szempont lenne a stabil működés. A házon legyen egy giga kijelző, ami nem baj, ha (kék)monochrom, csak tudjak rajta a mappák közt navigálni (ne kelljen más megjelenítőt használnom !). Nem vagyok oda a winfosért, de ha azt mondjátok, hogy stabil, nem érdekel más op.rendszer. Távval lehessen vezérelni, jelenleg egy logitech harmony one-val tolom (lehetőleg ezzel legyen kompatibilis).

    Nem ezzel torrentezek, játszani sem szoktam. Egy multimédia lejátszót kellene helyettesítenie, semmi plusz nem kell. Csak a kép és a hangminőségre legyen kihegyezve, stabil működéssel.

    Elnézést, hogy így rátok török, olvastam vissza nem keveset, de hasonló igényekkel nem találkoztam. Előre is köszönöm a válaszokat. Már az is válasz, ha azt mondjátok nem érdemes egy célgépet (dune) lecserélni egy htpc-re.

    [ Szerkesztve ]

    ...ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'

Új hozzászólás Aktív témák