Új hozzászólás Aktív témák

  • 100b

    tag

    válasz Satan_Claus #2435 üzenetére

    Jól hangzik amit írtál.

    A ház teljesen jó, bár én jobban szeretem, ha nincs az előlapon látható USB/Firewire (nekem Silversone LC16M-em van). A távirányító mindenképpen megéri. 20 alatt úgysem kapcs, és ha eleve a házban van, azért mégis csak jobb.
    Táp: 380W bőven elég. (szerintem)
    Alaplap: Ez egy egész baráti alaplap!!! Árban tudásban stb. A X1250-ről olvastam ezt is azt is, de inkább jókat. És talán jobb is ez az Intel-es párosítás, mert az jelenlegi Inteles magok kevesebbet fogyasztanak. (Vagy nem? :o) ) Viszont a video kimenetet járd körül!!!
    Olvastam már olyat, hogy a DVI-D csatlakozón keresztül nem igazán tudtak meghajtani HDMI bemenetes TV-ket átalakítóval (egyszerűen felbontásban van/volt inkompatibilitás))
    Kezdésnek mire kötnéd?

    Az integrált VGA buszsebessége ismert? Egyébként HTPC-nek szerintem nem kell gyors RAM. VAgy másra is használnád? Igazából az erős mag sem kellene házimozizáshoz, csak ha veszettül akarsz kódolni/dekódolni. De ezek a procik szerintem még ahhoz is "túl" izmosak. Persze egy általános használatú, de dekoratív PC-ben elférnek...

    Egér/Bill: A távirűnyító pont jó lesz erre a célra. Egyébként meg a rádiós Logitec-ek kb pont 5-6 méterig bírják (csak ne merüljön az elem, mert akkor bizony csökken...)

    DVD író: Passz. De a mostani LG íróm olyan, mint egy vadászgép felszálláskor :o( persze csak ha felpörög. MOndjuk DVD-zésnél nem csinál ilyet.

    XP is jó egy jó front end szoftverrel. Esetleg XP MCE.

    A notivinyóval hlkabb lesz a gép (és az biztos nem rezonáltatja be a házat)
    ...
    Szerintem...
    (Remélem nem mondtam sok hülyeséget) :o)

    Ha az alaplapi VGA HD kimenetéről (annak használhatóságáról) kapsz valami új infót, akkor jelezz már vissza! Köszi!

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák