Új hozzászólás Aktív témák

  • #48613632

    törölt tag

    válasz asDTesa #5587 üzenetére

    Szia, amennyire én tudom, a training küldetéseket végig tudod nyomni beloggolás nélkül is, ergo nem kell hozzá megvásárolni. ;)
    Ez pedig pont elég arra, hogy belepróbálj.

    Azt viszont mindenképpen javasolnám, ha a tr küldetések alatt laggol, szaggat, akkor ne vágj bele arról a gépről. A játékban vannak komplexebb szituációk, pl bázisok közelében, esetleg élvezhetetlen lenne.

    Másfelől próbálj meg alacsonyabb felbontást (ám nem minden monitor szereti)
    Én korábban 1600 x 1200-ban játszottam, az ezelőtti konfigomon, és nem panaszkodtam, pedig az csak egy Q6600 volt egy 5770-el, 8GB rammal.

    Diopapa
    Amúgy ez az én véleményem is, laptop nem igazán jó játékra. Tudom, sok esetben koleszosok ezt hordják magukkal, így láttam már hibrid megoldásokat, felcsatolt billentyűzettel, monitorral, de valahogy nem az igazi, és nem csak a teljesítményt illetően

    más: Elite:Dangerous-on találtam: ;)
    "'Wings' multi-player enhancements are coming soon! (exact date tba) There'll be a Beta test of the features before-hand, as we continue with a collaborative development process. Those who had access to the Beta phase for the main game will get automatic free access to 'Wings' Beta - are you in?"

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák