Új hozzászólás Aktív témák

  • [HUN]NIMROD

    aktív tag

    válasz miqlas #46307 üzenetére

    Ja, Financial Proj is jön, nem olyan vadul, de azért elfogadható gyakorisággal. Nekem már csak 1 kellett, azóta láttam belőle még vagy 7-8-at pár óra alatt.
    Egyébként ez a hely megdöbbentő forrása a grafénnek is. Ha már van kellő rutin az adatokkal és bevésődött a helyszín meg az emberek mozgása, annyit kell tenni, hogy az ajtótól balra lévő két kódtalan szekrényt ki kell nyitni a letöltés megnézése/elindítása után. Radaron végig csekkolni, hogy a lakó nem jelent-e meg mögöttünk felénk nézve. Életemben itt láttam először 4 tekercset egy szekrényben. Annyit szedtem össze, hogy újra elkezdett vészesen megtelni a tárolóm, ezért inkább átálltam az optical lensre, az is van dögivel, mert ezt tudom becserélni weap.comp. és tungsten karbidra.

    Az én bajom az hogy bár a tegnapi farm elején gyors egymásutánban jött 3 opinion polls, azóta egy sem, és még 7 kéne... A másik, hogy Terra V. nem hajlandó megnyílni, hiába csináltam a meghívója óta 6+1 fedett lokodást, és előtte is ki tudja hányat... Hihetetlen, hogy ezt nem bírják megcsinálni, olvastam az issue trackerben hogy rengeteg ember jár így. Van aki arra esküszik, hogy 6 theft és 6 heist IS kell, de van aki ezt is megcsinálta, mégsem kapta meg. Az is fura, hogy amióta ezt figyelem, én csak theft-eket kapok, covert heist-et egyetlen egyet sem kínáltak.

    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod

Új hozzászólás Aktív témák