Új hozzászólás Aktív témák

  • Hesperus008

    friss újonc

    válasz Maksifül #46064 üzenetére

    Az FDL és a Mamba hatékony használatához (pláne nagy energiaigény mellett, és a lézerek igénylik ám) szinte elengedhetetlen az aktív PIP-menedzsment. Van, akinek ez könnyen megy, vagy szereti a kihívásokat. Én makrókra állítottam be, de még így sem rajongok érte. Ezért kell a stílusodhoz passzoló hajót összerakni.
    A Krait nem igényel sok macerát, szinte folyamatosan boostolhatsz. Frag cannonokkal hatalmasat tud sebezni+1-2 ram és az ellenfél elhullott. Az enyém Bi-weave pajzzsal van szerelve (grade 5 reinforced+fast charge), egyfolytában rammolok, hogy ne kelljen a lőszert szintetizálni, és jól bírja a pajzs, mert kétszer gyorsabban tölt vissza, mint egy 5A.
    Armour kérdésében pedig szerintem azért a reactive, mert ha megnézed a resistance értékeket, látható, hogy abból lehet legtöbbet kihozni. Absolut sebzést ugyanannyit viselnek el, viszont ez sokkal jobb kinetic vagy explosive fegyverek ellen - kevésbé thermal-ok ellen, de ezt HRP-vel orvosolhatod. Csavart tehet a történetbe, ha a powerplay során megszerezhető spéci fegyvereid is megvannak, azokkal is lehet jó fittet összehozni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák