Új hozzászólás Aktív témák

  • orientcx

    őstag

    Hát most már biztos, hogy engem direkt szívat az ED! :U
    Ma voltam HazRES-ben, vadásztam USS-ekben, jártam CZ-ben, és egyfolytában kergettem a nagy büdös semmit. A RES-ekben néhány lézengő T9, T7, és kapirgáló Asp alkotta a mezőnyt, és már egy-egy láthatáron feltűnő gyanútlan Eagle is eseményszámba ment. Threath4-es uss-ből össz egyet találtam, a zsíros fogás a videón látható. És végül a napot a CZ koronázta meg. Belépek, kiválasztok egy frakciót, erre az összes nagyvadról kiderül, hogy szövi. Clippertől fölfelé mindenki zöld, a pirosak a muslicák. Kilépek, visszalépek, és igazi Fed elvhűséggel regisztrálok a másik oldalon, de az eredmény ugyanaz. A nagyok a zöldek, a kicsik a pirosak. Ráadásul mivel mindkét fél birodalmi kötődésű, frakcióválasztás előtt nem is lehetett tudni, hogy melyik hajó hova tartozik, mert mindre csak annyit volt kiírva, hogy "imperial navy vessel"(az meg persze már csak kikapcs után jutott eszembe, hogy scanneljem le a nagyokat, és akkor már látszik a frakciókötődésük :U ) Ezt a ki-be ugrást, átpártolást egymás után legalább 4x próbáltam meg, ugyanazzal az eredménnyel(jó, igazságtalan vagyok, egyszer találtam egy piros Cuttert, de azt is alig értem utol, pedig nem is háttal volt nekem, hanem a hasát mutatva rám merőleges pozícióban volt, és még így is teli tüdőből kellett vagy 4x-5x utána boostolnom. Hiába, egy birodalmi pilóta minden pozícióban képes a menekülésre. :K Viszont ha már itt tartunk, felvetődik a kérdés, hogy mi történik, mikor két birodalmi pilóta találja magát szemben egymással? Akkor vajon melyik menekül? :F
    a., - az egyik
    b., - a másik
    c., - mindkettő
    d., - egyik sem, csak bambán pislognak egymásra :U
    :D :D :D
    Persze tudom, hogy ha a magamfajta Fed szájhuszár berúgja a kocsmaajtót, akkor mindenki rémülten kiállt fel, hogy "nebácsááá, ééén veled vagyok!", de azért igazán odalökhettek volna néhány áldozati balekot.
    Hát ez van, így inkább leparkoltam a paripát, mert úgy látszik, ma mindenki eltűnt a nebula ködben. De ráfizetnek, mert holnap ezért még éhesebben fogom szétcincálni a két civakodó birodalmi kommunát(az mondjuk tetszik, hogy egymást pofozzák kékre-zöldre, hát ebbe már csak belesegítek nekik én is :K :K :K )
    Ráadásul még a Throttle Hat kapcsoló is elromlott a hotason(na azt mondjuk megcsináltam)
    Valaki vakarja már le rólam a rontást! :U :(( :((( :U

    u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

Új hozzászólás Aktív témák