Új hozzászólás Aktív témák

  • Rick3D

    senior tag

    válasz anatron #26372 üzenetére

    Igazad van és mégsem !!! Én tavaly októberben játszottam utoljára és jött a döbbenet mikor elmentem Crime Sweepbe ( táposabb hely mint CZ , Powerplay módra) Megvettem az FDL-t és vért izzadtam hogy kitudjak farmolni napi 500-600meritet.
    Eltelt 1 hét és azt mondtam na mindenki kapja be én nem szenvedek tovább. Elmentem dühömben BH-zni első 3 alkalommal beverték a képemet(Kilőtték a pilótafülkém üvegét nem tudom hogy hozták össze crime sweepbe 1x sem volt ilyen. Szerencsére mind a 3 alkalommal beértem a stationbe ;] ). Negyedik alkalomra vissza cammogtam és megaláztam mindenkit (visszajött a régi combat rutin) A wingektől eltekintve ENGIZÉS NÉLKÜL HazResben mindenkit megvágtam függetlenül hogy Elit rank volt esetleg csak master v. dangerous. A határt az szabta hogy mennyi ideig tudok egyhuzamban maradni mikor fogy ki a munícióm. Kb 1,5-2 óra alatt 8-10 milla jött össze. Nem egyszer volt olyan is hogy vártam míg egymásnak esik 2 wanted wing (közben a környéken daráltam) és mikor alkalmas volt a szitu beugrottam az egyikhez aki nyerésre állt. Az ellenféltől ledaráltam a kicsiktől haladva a nagyokig , mire ez megtörtént az a wing akiket " supportoltam " eléggé nullosok lettek. Pár shield cell bank használatával azokat is bedaráltam ;]
    Még ezek után is úgy gondoltam na bmeg ezek csak azért dobták ki az engineerst hogy megvegyem a DLC-t.Viszont még akartam adni neki esélyt és még 1 hétig maradtam. Napról napra változott a véleményem ugyanis egyre jobban megtetszett a játék. Mérnökök ide vagy oda magában a DLC-ben ezen kívül volt tartalom ami tetszett és ha már itt tartunk ki a fene ne akarna tuningolt hajót ?
    Beadtam a derekamat nem sokra rá és megvettem , öröm bódogság :DDD Nem bántam meg főleg azért sem mert láttam milyen újdonságok érkeznek 2.2-ben és 2.3-ban meggyőző volt. Ezen felül élvezhetőbb lett a játék tavaly októberi szinthez képest.
    Másik dolog én baromira rühellem a SC-t így ez az egy spaceship játék amivel szándékoznék játszani és még hozzá csapom azt : elég kevés budgeja van a frontiernek így legalább oda ment a pénzem ahol nekem a legjobban megéri.

Új hozzászólás Aktív témák