Új hozzászólás Aktív témák

  • orientcx

    őstag

    válasz BandiT85 #25071 üzenetére

    "A fullos FDL-met szeretném atomra tuningolni. Kérdés hogy lehet más hajóval is begyűjteni az anyagokat, vagy csak azzal, amit tuningolni akarok?"
    -
    A material, és a data nem a raktérben van, ezeket a cuccokat valószínűleg a farzsebükben tárolják a pilóták, mert akár ebben a hajóban vagy, akár abban az SRV-ben, mindig nálad vannak. Tehát az FDL-el is ugyanazt az 500/1000 db-ot tudod összegereblyézni, mint akár egy T9-essel. Más kérdés, hogy a kurrensebb materialokhoz csak küldetésekkel juthatsz hozzá, oda meg sokszor elkél a raktér. Erre egy felpiszkált FSD-t, és thruster-t magáénak tudó, vegyes használatra fittelt Python a legjobb(az enyém rakománnyal 21 Ly, és nem egész 400-as sebesség, de a thrust még csak 4-es tuning, lusta vagyok visszamenni Merope-be az ötösért)
    Vigyázz, mert az npc-k nagyon erősek tudnak lenni, keményen felpiszkált gépekkel vadásznak, és a pofátlan csalásoktól sem riadnak vissza(pl egy Dropship 14x(!) töltötte vissza nulláról maxra a pajzsát(ebben a kommentben panaszoltam el a dolgot (#24918) )
    Lényeg, hogy kell a thrust upgrade, mert bizony néha csúnya meglepetések érhetnek, és nem árt, ha tudsz pucolni.
    -
    -
    D.R.O. - De drága vámpír testvér, hát hogy keverheted össze a Galnet monoszkópot a targoid cicavízióval??? :D :N :D
    Ez itt a thargoid Manócska és malacka
    -

    [ Szerkesztve ]

    u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

Új hozzászólás Aktív témák