Új hozzászólás Aktív témák

  • orientcx

    őstag

    Hát nagyon nem akartátok ezt a hozzászólást, még a szervert is lelőttétek egy órára, de akkor sem ússzátok meg! :N
    -
    Mert én akkor is kipróbáltam az új fejlesztésű Corvettet. :K Hát ilyen nincs. Amit ez a pajzs kibír, az döbbenet! Valamivel több, mint kettő Misike bounty gyűlt össze 8, azaz 8 perc leforgása alatt. Nem azért, mintha olyan zseniális lettem volna, sőt, kifejezetten bénáztam. Kb egy hónapja nem harcoltam már, és az azelőtti utolsó pár hónapban is csak Assault ship-el.
    Corvettel össz anno a megjelenése előtti bétában pofozkodtam egy keveset egy HazRES-ben. Amíg az Assault ship-ben ülve nyugodtan mazsolázhattam a kuncsaftok közül, hogy kinek, és mikor osztok ki egy-egy kiadós fülest, addig most amint megérkeztem, mindenki azonnal nekem esett aki csak élt és mozgott(mondjuk sokáig se nem éltek, se nem mozogtak :N ). Ráadásul ez a "csatahajó" alapvetően más taktikát igényel, mint a fürge Assault ship. A Corvettel teljesen rutintalan is vagyok. Rögtön az elején 3 db Assault ship, és két Imp Eagle kezdte tépkedni a pajzsom(valamelyik, nem tudom melyik ráadásul rail gunnal). Ha ez az össztűz egy standard pajzzsal ér, akkor az másodpercek alatt megfárad. Nem mondom, egy-két SC-t ellőttem, de ezen túl nem sokra mentek velem(mondjuk eleinte én sem velük, mert nem találtam a jó taktikát, sehogy sem tudtam rájuk fordulni, ráadásul a hosszú kihagyás miatt annyira kiestem a rutinból, hogy a gombokat sem találtam, gondolkoznom kellett, mi hol van). Aztán ahogy múlt a pánik, és elkezdtem gondolkodni(hogy mikre nem képes egy Fed bugris, ha szorbon van :D ), és módszert váltottam. 4 pötty a pajzsra, kettő a gépházra, és folyamatos boost+FAOFF(persze ehhez kell a tuningolt PD, ami két pöttyel is bírja a boost-ot) így elég jól fordul a gép ahhoz, hogy azok a rohadt kis böglyök a célkeresztbe kerüljenek, ha csak másodpercekre is. Olyankor kettő a pajzsra, 4 a fegyverzetre, és össztűz, majd amikor eltűnik a képből, újra négy a pajzsra, kettő a gépházra, megint boost, és így tovább. Most használtam életemben először fix MC-ket, mérsékelt hatásfokkal, de ha elkaptam a ritmust, a három szintén megpiszkált lézerrel együtt irgalmatlan pofonokat lehetett velük kiosztani. Visszanéztem a videót, egy makulátlan(igaz, csak master) Dropship-et elkezdtem lőni 11.03-nál, és 11.08-kor, mire megint eltűnt a képből, azt már csupaszon, 14%-os hullal(!) tette. 5 mp! Ezek a fejlesztések nagyon durvák. A PP annyira kajak, hogy bármilyen cuccot teszek fel, modul lekapcs nélkül is elbír akár egy komolyabb plazmás összeállítást is, jelen configgal pedig még a cargo hatcht is bekapcsolva még mindig csak 80%-on vagyok. A PD hihetetlen mit bír, gyak kimeríthetetlen, még lézerekkel is, inkább csak a hőháztartás szab határt a lövöldözésnek. A thrusterek üresen is sokkal jobbak(az alapgép, ha nincs két pötty a gépházon, úgy fordul, mint egy Cutter), és a sebesség is nőtt kb 20m/s-al. A pajzsot én thermal vonalon erősítettem, mert több a lézeres ügyfél, és a SB-eket(7db) is upgradeltem, a képen látható, hogy az alapcucc mennyivel karcsúbb a tuningoltnál
    -

    -
    A lézerek is durvák(a rövidebb hatótávú, növelt dam/sec féle upgrade-t toltam beléjük), de a 172, és 176%-ra pumpált A4/F MC-k a két szintén felhizlalt kis MC-vel egyszerűen pusztítóak. Hát még ha majd meg is tanulom használni őket. Igaz ugyan, hogy az Assault ship-en is fix lézerek, és cannonok vannak, de azok teljesen más technikát igényelnek(magáról a hajóról nem is beszélve)
    Mindazonáltal mire az éles játékban ilyen szintre hoz az ember egy gépet, az sztem felér egy életművel. Itt, a bétában nem kunszt, de ha abból indulunk ki, hogy ebbe a fejlesztésbe kb 160t halat toltam bele, el lehet képzelni, hogy a ritka tételeket mekkora meló lesz majd összeszedni(még ha akkor mindezt már sokkal megfontoltabban, és átgondoltabban is teszi az ember)
    Fel akartam tenni a videóból azt a bizonyos 8 percet(7.57), de véletlenül letöröltem. Kár, mert tanulságos lett volna
    Még egyszer bocsánat a terjedelemért(kéne egy bűnbánó arcocska is a készletbe)

    [ Szerkesztve ]

    u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

Új hozzászólás Aktív témák