Új hozzászólás Aktív témák

  • kiskuplung

    őstag

    válasz orientcx #21249 üzenetére

    Nézd, a játékot nem Elite : Safe-nek, hanem Dangerousnak hívják, és megtehettem, mert megtanultam, hogy amíg a biztosításból telik, addig bele lehet menni ilyenekbe. :)

    Kicsit jobban beszállnék a vitába, remélem senkit nem sértek meg, mert néha én is megkapom, hogy Sylc-es a stílusom :)

    Ez életem első online játéka, és szerintem igenis a másik játékosokkal való interakció adná a sava-borsát az egésznek.
    Én képtelen vagyok ilyen hajónaplókat elképzelni, és így feltölteni tartalommal a játékomat, mint itt néhány kollegánál látom. Élvezettel olvasom őket is.

    De én azt látom, hogy van egy működő univerzum, pont ideális szimulációval (mind a hátteret nézve, mind a repülést tekintve), és egyszerűen nem tudnak mit kezdeni vele a fejlesztők.
    Már egy éve csak és kizárólag content-gyártásra kellene ráállni, ehelyett kijön egy ilyen Horizons, aminek 0 hozzáadott értéke van.

    Őszintén, tényleg őszintén, a bolygókra való leszállásnak mi az értelme? Én sokkal jobban örültem volna egy olyasmi tartalomnak, amit fentebb felvázoltak. Vagy egy thargoid inváziónak,ahol az emberiségnek kellene összefognia, és a játék kitermelhetne olyan legendákat, mint az a flight assist off-fal repülő srác.

    Az, hogy eladtak egy csomót a játékból, nagyban köszönhető annak, hogy 10-12 EURért megvehető volt. Szerintem ez nem érv amellett, hogy a Frontier pontosan tudja, hogy miként is képzeli el az Elite jövőjét.

    Idén mi is jön? Multicrew? Crafting? Minek? Ki a fene fog vele időt eltölteni?

Új hozzászólás Aktív témák