Új hozzászólás Aktív témák

  • V/

    Topikgazda

    válasz outdoor #70905 üzenetére

    Mi az hogy mínuszba megy?
    A PayPal egyenleged a fizetés előtt 0 Ft. (PayPal balance)
    Ha kártyával fizetsz, akkor lesz egy fizetési sorod amelynél fekete - karakterekkel a levont összeg.

    A PayPal balance továbbra is 0 Ft marad, mert kártyával fizettél. Nem kerülhet mínuszba a PayPal számlád, egyenleged.

    Ha te a bankszámládról írod hogy az kerül mínuszba, akkor gond van a bankodnál, ha nincs a kártyán elegendő pénz ki sem lehetett volna fizetni. De ez nem PayPal és eBay probléma és tényleg célszerű lenne pontos megfogalmazást használni a dolgokra.

    Egyébként ha rákattintasz erre a sorra amikor lenyílik ott azt látod hogy rendben kifizetve? Ha nincs kifizetve, mert amit írsz abból arra lehet következtetni, akkor még is mit szeretnél?

    De nem fizetem be, hanem az eladó fogja visszafizetni. Ennek sincs értelme.

    Ilyen nincs: Ezután pár nappal furcsamód visszavette a bank a pénzt a paypaltől.
    Több éve használom és remélem ismerem is a rendszert de egy vásárlás összegét nem lehet visszavonni a banknak, mert köztudott hogy a banki chargeback eljárás indítással lehet a kártyás fizetés összegét sztornóztatni.

    Azt is írtam, hogy 1 órád van a fizetéstől számítva kérni megfelelő indokkal a vásárlás törlését. Ha ezt túllépted, nincs rá lehetőséged az eBay szabályai szerint visszalépni a vásárlástól.
    Kérheted az eladót akár 100* is, de nincs kötelezve a vásárlás törlésére. Van akimegteszi, mert amíg nem adja fel addig törölheti. De hangsúlyozom, hiába kéred nem kell vele foglalkoznia, nem kell reagálnia, nem kell törölnie. Lekésted az előírt határidőt.
    De ezt tényleg leírtam már.

    De nekem mindegy, mert eleve nem megfelelően küldi ki az árut, erre is tudok hivatkozni.

    Ha ezt te már előre tudod az érdekes. Azt is írhatod, hogy nem érkezett meg annak ellenére, hogy megkapod és így kéred vissza a pénzt. De ez mennyire korrekt hozzáállás?

    Én inkább úgy fogalmazom, hogy megfontoltabban kellene vásárolni és nem kerülsz olyan helyzetbe, hogy kérni kell a törlést.

    De már 4* olvasva a dolgot, egy darab vásárlásról van szó a sztoriban? Ami kifizetve, de mégse kifizetve?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák