Új hozzászólás Aktív témák

  • bgabi1

    aktív tag

    válasz WhiteWalker #50646 üzenetére

    Már mint mit tolok komolyan?
    Válaszod első mondatát magamtól is ki tudtam következtetni, nem kell hozzá még magasabb rangfokozat sem, de nem is ezt kérdeztem. A második már használhatóbb, viszont ott van a kb. kifejezés, ami gyakorlatilag lenullázza ezt a választ is, így nem jutottam előrébb.
    Mondhatnám én is " Egyébként komolyan tolod..."
    Nézzünk egy példát: Ha 100000 Ft helyett véletlenül csak 98000 áll rendelkezésre a PayPal számlámon miután leütöttem egy terméket, akkor mi történik? Tételezzük fel, elszámoltam magam, vagy nem néztem meg a számlát előtte, mert a család más tagja is leütött valamit ebayon az én regisztrációmmal..Van ugye egy alapszabály, hogy meg kell vegyem a terméket, amit leütök. A kérdés lényege, hogy van-e valami szabály, ami kimondja, hogy pótolhatom a fedezethiányt x napig? Kaphatok-e esetleg egy negatív besorolást, eladótól, bárhonnan, ami megnehezíti a későbbi vásárlásaimat, amit nem szeretnék. Nem gondolnám, hogy hülyeségeket kérdezek. Mi több olyan is előfordulhat, hogy egyáltalán nincs pénz a számlámon, de a termékből csak egy van és én azt le akarom ütni, mielőtt másé lenne, majd azután intézkedek, csak az átutalást illetően. (Tudom csatolhatom a kártyám a PayPalhoz, de én utalgatós maradnék egyenlőre, így családon belül is limitálható a költekezés.)
    Kérlek tiszteld meg fórumtársaidat a türelmeddel és ha övön alulinak találod a kérdéseimet, vagy nem érted, amit kérdezek, akkor inkább ne válaszolj. Lehet, hogy tegnap este zavarosabban fogalmaztam, mert fáradt voltam, de a lényeget egy kis odafigyeléssel ki lehet szűrni.
    Köszönöm.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák