Új hozzászólás Aktív témák

  • tucsike86

    tag

    válasz Dexter68 #1109 üzenetére

    XP.

    Vettem egy Bluetooth Dongle-t, BlueSoleil-el érkezett.

    Felraktam a BlueSoleil-t, párosítottam az eszközt (egérként ismerte fel, a leírásban az volt, hogyha tabletként nem ismeri fel, akkor egér legyen).
    Feltelepítettem a kapott CD-ről a drivert (jó sokáig települt), utána kiírta, hogy "Wacom mouse" telepítése sikeresen befejeződött. Megnéztem a utilt, amit felrakott, lehet váltani "pen" és "mouse" mód között (amik nem tudom, hogy mire jók, azon kívül, hogy jár a tablethez egy egér is, de nem vagyok benne biztos, hogy ez erre utalna). Ezen kívül érzékenységet lehet benne állítani, meg hotkey-eket konfigolni (de olyan, mint a halottnak a csók, mert hiába jegyzi meg a program, nem működik).
    Photoshop indít -> azon kívül, hogy tök pontatlan a tablet (jah és NEM RADÍROZ a radírral, ugyanúgy rajzol!), nem nyomásérzékeny.

    Ennél jobban nem tudom leírni, remélem ez elég info, ennyit tettem eddig vele, miután kicsomagoltam, meg feltöltöttem az akksiját.

    Abszolút hülyének érzem magam a témához és nem tudom, hogy mitévő legyek. A kapott kézikönyvet elolvastam, az utasításokat követtem.. Sajnos nem tudom, hogy egy ilyen tablethez ezen kívül mi kell (driver, util, stb), hogy rendesen működjön.

    Lenne valami beállítás, újabb driver, kiegészítő utility? Mit tegyek, hogy rendesen működjön?

    .. egyáltalán a PhotoShop valahol kéne, hogy tudja, hogy ilyen táblával használom? :F

    Előre is köszi a válaszokat, ismét! :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák