Új hozzászólás Aktív témák

  • vhunor

    őstag

    válasz Gyuri27 #71346 üzenetére

    Patch után a DH messze nem nyom le mindent. És T6-ban mindenféle kreatív anyámkínjával is el lehet szórakozni, max nem 3 perc egy rift hanem 10-12. Naésakkor. Csak wizardnál van 5 vagy 6 különböző hülyeségemhez elrakva cucc.

    Baromi sok életképes GR-ben is, csak mindenki sír, ha nem tud valamivel 35 fölé menni. Baszki, az élet minden területe így működik, hogy valamire mindig van egy adott dolog, ami jobb arra a célra mint a többi. Barbárral physical WW+CotA, leapquake (ezen belül physical, cold és fire is), lightning WW+CoTA (egykezesekkel!) is mentek gr35-37 körül. Folytathatnám. Nagyjából minden kaszttal el lehet lenni fun buildekkel (kinek mit jelent ez) eddig a szintig. Ha pedig feltámad a versenyszellem, és xy elkezdi hajtani a szinteket, akkor beszűkül a mozgástér. De ez a szelekció része. Elég csak a diablo alredditjét megnézni, minden karakternél ott figyel legalább féltucat, legalább gr32-34-ig életképes build. És ezek már a kitesztelt, hatékony változatok. Ezeknél jóval több alkalmas puszta szórakozásra.

    A greater rift nagyobb mértékben gear, és kisebb mértékben skill check. Ennyi, nem több. Amíg valaki nem akar mindenáron rekord idő alatt T6 speedrunokat nyomni orrvérzésig, vagy gr rekordokat dönteni, még a blizzard szerint is bevallottan félresikerült helltooth vagy invoker szettekkel is el lehet hülyéskedni.

    Sose a hardcore, ezer órákat belerakó, fórumokra irogató réteg igényének kielégítése lesz a fő cél, mert ők vannak a legkevesebben, bár ők a leghangosabbak.

    Aki annak ellenére játszik, hogy unja, hogy azt látja, csak egy-egy build életképes nehezen megszerezhető cuccokkal és ez frusztrálja, annak mással kéne játszania.

    rt06: jelen, a Witcher néhány programozójának valszeg a mai napig rémálmai vannak tőlem, olyan bugokat találtam a QA során :D.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák